Ki nem várja október 8-ra? Hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 14:39
21/52 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz. (14:05) Jó itt lenni veletek, tartani a reményt a másikban, ötleteket, véleményt írni, SEGÍTŐKÉSZnek lenni! Nem ismerek senkit, de mégis együtt érzek mindenkivel és örülök hogy van itt egy kis csapat, akiben van összetartás és emberség! Nem leszólja és megveti a másikat! Mindenkinek jogában áll feltenni kérdést! Akit idegesít egy adott kérdés, az minek reagál bármit is rá??? Emberség!!! Szívből kívánom mindenkinek, aki megérdemli, áldja meg a jó Isten mielőbb egy kinccsel!
22/52 anonim válasza:
Kérdéskiíró! Kérünk szépen téged, tedd ki újra a kérdést előre, amikor újra kiemelheted hogy hadd csatlakozhassanak minél többen ide hozzánk! És igenis tartsunk össze és növeljük a reménykedők számát!!! Aki egyetért a kérésemmel, írjon! Mindenkinek odaszorítok :) Jó hogy itt vagytok, én örülök nektek nagyon!!!
23/52 anonim válasza:
egyetértek az előzökkel. nem is értem miért vagy ebben a topicban ha már terhes vagy. örülj neki. és annak is örülünk hogy te nem voltál olyan "megszállott" mint mi, mert te persze tökéletes vagy. Engedtessék már meg nekünk hogy megkérdezzük ki hogy van és van e esetleg valami tünet.egy kis empátia!
24/52 anonim válasza:
Már én is irtam, 5-re nem várom és egyetértek veletek csajok!!!
Ez a 6 hetes kismama viszont már más kérdésben is (válaszolóként)felbukkant és szintén ilyen fölényes volt...Tényleg nem értem, h. miért nézi meg egyáltalán ezeket a kérdéseket???
Türelmes várakozást mindenkinek!!!
25/52 anonim válasza:
Igy van, akinek nem tetszik, az ne olvassa és ne irjon! Itt az a kérdés: hogy vagytok?! Mi meg válaszoltunk neki! Neked már nem itt a helyed örülj neki! És hányan estek teherbe rágöcsöléssel és egyebekkel!
27/52 A kérdező kommentje:
Köszi lányok,hogy válaszoltatok a kérdésemre. Mindenkinek nagyon szorítok, hogy mielőbb büszkén írhassa ide ki az örömhírt. Az ilyen fölényes nagyképű emberekkel,(mint a 6 hetes km) én nem szoktam foglalkozni. Nem is idegesítem magam ilyen emberek beszólásain.
2009. szept. 30. 18:25
28/52 anonim válasza:
mi az h ilyen emberek te nyavalyás?!okosan beszéljél oké?amúgy nem mondom magam tökéletesnek mint ahogy vki írta,mivel sanki nem tökéletes!azt meg cáfolom h már más kérdéshez is írtam ilyen stílusú választ!e7z volt az első ilyen kérdés amire így reagáltam!sztetek rajtam kívűl nincs más olyan ember akit kiakasztanak az ilyen kérdések!de bizony vannak!és ők voltak akik leírták a nem tetszésüket a többi ilyen kérdéshez!amúgy görcsöltem sokáig én is a témán,de indíg a realitás talaján maradtam!ennyi!
29/52 anonim válasza:
utolsó! képzeld én nem görcsölök :)ha összejön örülök ha nem akkor majd máskor ..ennyi , szerintem ha valaki utánanéz valaminek , és érdeklődik az nem elrugaszkodás a realitás talajától. ezért nem is értelek.mit nevezel te elrugaszkodásnak? azt hogy valaki esetleg méri a testhőjét? vagy ha megkérdi ezek a tünetek esetleg jelezhetnek e babát? engem is sokszor idegesít egy két kérdés mikor elolvasom, de nem szoktam rá reagálni :) te meg képes vagy napokig visszatérni ide...ez azért érdekes
30/52 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek írom: az ilyen jellegű hozzászólásaiddal is bebizonyítod, hogy milyen ember vagy. Én nem vitatkozom senkivel levontam a következtetést és megvan a véleményem rólad. De azt inkább megtartom magamnak. Nem írok ilyeneket, hogy nyavalyás meg stb. Mindenkinek eljön az ideje, amikor megkapja ami jár neki. Ezt jó és rossz értelemben is gondoltam. Akinek jó jár az jót kap, akinek meg az ellenkezője az is megkapja. Nem kívánok neked rosszat, csak annyit, hogy állj a tükör elé és nézz magadba. És szerintem utána oktass másokat.
2009. okt. 1. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!