Van itt olyan aki 2 eve probalkoznak?
5-6 év próbálkozás után mgszülettk az ikreim! Most 18 hónaposak ,itt alszanak a szobában. :))
Borzasztó sok mindenen átestem/átestünk mire sikerült,és mostmár olyan távolinak tűnik amikor még én is itt kérdezősködtem. Mostmár a "kigyerek" témakör az aktuális és kívánom,hogy te is mihamarabb csatlakozz hozzánk.
Hidd el sikerülni fog! Néha kicsit kattanj le a témáról,nehogy belefásuljatok, és utána újúlt erővel tutok próbálkozni.
Sok sikert!
Nekünk az első babánk 3 év után fogant, rengeteg minden után. Orvosok, gyógyszerek, hormonok, laparoscopia, idegbaj, stb. :)
Mi is inszemre készültünk volna, amikor spontán sikerült. Nem tudom, hogy mennyiben járult hozzá, de abban a hónapban, mikor terhes lettem, elkezdtem enni a méhpempőt. Most, a második babánál rögtön elkezdtem enni, és az első próbálkozós hónapban sikerült.
Ne add fel, csak előre tovább! Meglesz a csoda a Ti életetekben is, és visszanézve rövidnek fog tűnni az idő. Szeressétek egymást, ahányszor és ahol csak jólesik! :)
Sok sikert!
Májusban lesz 2 éve, hogy próbálkozunk.
2008-ban volt egy méhen kívülim, a bal petevezetékem elzáródva, csak a jobb átjárható, de nem sikerül a baba. :(
Szia. Igaz mi nem 2 éve probéálkozunk de közel 1,5 éve babát szeretnék . Sajnos mai napig nem fogant meg a pici.
Én csak annyit tudok mondani neked,hogy ne add föl a reményt . Nem tudom hasznodra válik e ez a story de elmesélem.
Édesanyám 5 évet várt arra,hogy teherbe essen..
Az orvosok meddőnek nyílvánították mivel fél petefészke (dandaganat miatt) és az is "faricskolva" úgy mond..Az orvosok 1% esélyt sem láttak a teherbe eséshez. Anya teljesen össze tört de nem adták föl és tovább probálkoztak. És 3 hónap mulva bekövetkezett a várva várt csoda :) teherbe esett . Annak ellenére hogy az orvosok meddőnek nyílvánították van 4 csoda szép gyermeke :)
Szóval én csak annyit tudok mondani neked ,hogy nem szabad föl adni a reményt :)
Sok szerencsét és mihamarabbi babázást kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!