Van még valaki, akik már fél éve próbálkoznak első babájukkal sikertelenül? Hogy vagytok, mit éreztek?
Sziasztok sorstarsak :)
Mi is a 7. honapban vagyunk :S
Elso babank lenne,vetelesem meg nem volt...
Amiota abbahagytam a gyogyszer szedeset,igy utolag,nem terhes tuneteim voltak/vannak,hanem,inkabb osszekuszalodott a ciklusom...
pl. 14. jott meg eloszor a mensim ebben a honapban,de ma jott meg igazan....elhuzodik igy a ciklusom...es megrovidul ezaltal...19. naposra....de szerintem be fog allni hamarosan...
En mar kicsit elkenodtem, erre nem szamitottam...
mi már másfél éve próbálkozunk :( olyan rossz, már mindenkinek babája van körülöttem, csak nekünk nem jön össze. :((
voltam dokinál, minden rendben azt mondta, ha még egy ideig nem sikerül akkor szerintem mesterséges módszerekkel próbálnak meg segíteni.
már nagyon el vagyok keseredve, mindenki állandóan kérdi,hogy ,,na van már valami?" és ez még csak jobban kikészít....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!