Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki 2 eve...

Van itt olyan aki 2 eve probalkoznak?

Figyelt kérdés
Voltatok mar vizsgalatokon? Hogy vagytok? Mi mar voltunk rengeteg vizsgalaton es azt mondtak,hogy minden rendben talalnak. Elegge elkeseredettek vagyunk es nem tudjuk,hogyan tovabb...van peteeres nincs elzarodas a ferjem is rendben, akkor mi lehet a gond??? :(
2013. ápr. 24. 22:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen rejtélyes esetek sajnos. Hál'Istennek nem én jártam így, hanem szegény bátyámék. 32 és 28 évesek, 5. éve próbálkoznak, minden rendben van mindkettőjüknél, és mégsem!! És a legrosszabb benne a kínzó tehetetlenség.
2013. ápr. 24. 22:12
 2/14 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, sajnalom a batyadekat
2013. ápr. 24. 22:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekem sem saját tapasztalat, hanem a barátnőm. Hátha lelket önt beléd :) 2 és fél éve próbálkoztak,volt petevezeték átjárhatóságija is,párjánál is rendben találtak mindent. Már inszeminációban gondolgoztak, megvolt az időpontjuk is, és egyszer csak összejött a baba természetes módon. :)
2013. ápr. 24. 22:17
 4/14 A kérdező kommentje:
De jo nekik, nalunk is lehet inszeminacioval fogunk probalkozni ..
2013. ápr. 24. 22:19
 5/14 hellosztok válasza:
növérem 6-évig próbálkoztak sógor om al amikor már épp Lemondtak a babárol amikor kiderült hogy terhes lett bár mondjuk náluk az volt a gond hogy növérem nek bél öszenövések voltak neki meg mütötték aztán jött a terhesség az elött semmi meg sógor om szedte a fer14 et ilyen sperma erösítö és így jött ösze szóval azt akartam ezzel el mondani hogy nyugodj meg ha majd nem veszengtek ezen a témán teljesen váratlanul fog szerintem ösze jönni általában úgy halottam akik nel minden rendben van azok nak az szokott a lenni a baj hogy nagyon rá feszülnek a témára agyban!
2013. ápr. 24. 22:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Az előző parommal 4évig próbálkoztunk,nála voltak problémák nagyon lassúak voltak a spermak.Gyerek nem lett,szetmentunk.Mostani párommal 3éve próbálkozunk,kicsit lassúak a katonák de e vitaminnal rásegíthetunk.Azt mondta az orvos.Nekem állítólag semmi bajom de most lesz petevezeték átfújatásom.Nagyon szeretnék babát,csak hát már kezdem feladni
2013. ápr. 25. 07:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Én is sokáig nem lehettem állapotos, nagyon el voltam keseredve, már azt hittem sosem lesz babám. Egy ismerős ajánlotta, hogy végezzek el egy gyógynövényes tisztítókúrát. Azóta már a 2. babánkat várjuk..

Kitartás, és sok sikert!!!

2013. ápr. 25. 07:57
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia! Mi már majdnem 7 éve próbálkozunk. Nem tudom voltál-e már endokrinológusnál, de ha még nem akkor én nagyon tudom ajánlani! Nekem eddig mindig azzal jöttek, hogy semmi bajunk. 2 és fél hónapja a sarkamra álltam és elmentem egy endodokihoz ő 2 héten belül megmondta miért nem esek teherbe. Pm alulműködésem és inzulinrezisztenciám van, meg a túlsúlyom is probléma (170/85kg). Szedem a gyógyszereket és tartom IR-es diétát+mozgást . Azóta már csak 77kg vagyok és nagyon reménykedem.

Neked is drukkolok, hogy minél előbb kismama tudj lenni!

2013. ápr. 25. 09:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom, ez már unalmas, és örök de viszont igaz! Én is mindig azt mondtam hogy nem igaz hogy ha majd nem akarom, akkor fog össze jönni! Hisz ha eltervezed hogy na akkor jöhet a kis trónörökös, úgyis ez fog benned motoszkálni, hogy na vajon sikerült-e .. Én tudom, az első fél év próbálkozás, eléggé elszomorított, hisz figyeltem mindenre, hőmérőzés, homeos bogyók, teák, praktikák (gyertya), ovu teszt, minden! Nem sikerült! Nem beszélve arról, hogy a páromnak csak 20M/ml spermája volt, szedte a FER14-et, semmit nem használt. Aztán 1 év után azt mondtam oké, lekakálom ezt az egészet, inkább elmegyek orvoshoz mert tutira van valami bajom, és most ahogy vártam, hogy tényleg megjöjjön nem jött! :) Próbáld meg elterelni a gondolataid, és hidd el jönni fog!! Sok sikert!!!
2013. ápr. 25. 09:57
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi már 2év 2 hónapja várunk a csodára.

sztk-s nemtörődömség....hosszú várakozások.

Végül egy magánklinikára jutottam el, nálam beigazolódott decemberben a PCO, februárban a hipofízis adenoma, ami miatt magas kicsit a prolaktinom.

Most már kezelnek, és újra bizakodom. Remélem idén sikerül, mert a lelkem már kis híján ráment.

Az szuper ha nincsen semmilyen rendellenesség. Tényleg mindenre vizsgáltak már? Spermaellenes anyagot sem termelsz? Gluténallergiád sincsen? Clostival próbálták már?

2013. ápr. 25. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!