Van itt olyan aki 2 eve probalkoznak?
Én is sokáig nem lehettem állapotos, nagyon el voltam keseredve, már azt hittem sosem lesz babám. Egy ismerős ajánlotta, hogy végezzek el egy gyógynövényes tisztítókúrát. Azóta már a 2. babánkat várjuk..
Kitartás, és sok sikert!!!
Szia! Mi már majdnem 7 éve próbálkozunk. Nem tudom voltál-e már endokrinológusnál, de ha még nem akkor én nagyon tudom ajánlani! Nekem eddig mindig azzal jöttek, hogy semmi bajunk. 2 és fél hónapja a sarkamra álltam és elmentem egy endodokihoz ő 2 héten belül megmondta miért nem esek teherbe. Pm alulműködésem és inzulinrezisztenciám van, meg a túlsúlyom is probléma (170/85kg). Szedem a gyógyszereket és tartom IR-es diétát+mozgást . Azóta már csak 77kg vagyok és nagyon reménykedem.
Neked is drukkolok, hogy minél előbb kismama tudj lenni!
Szia!
Mi már 2év 2 hónapja várunk a csodára.
sztk-s nemtörődömség....hosszú várakozások.
Végül egy magánklinikára jutottam el, nálam beigazolódott decemberben a PCO, februárban a hipofízis adenoma, ami miatt magas kicsit a prolaktinom.
Most már kezelnek, és újra bizakodom. Remélem idén sikerül, mert a lelkem már kis híján ráment.
Az szuper ha nincsen semmilyen rendellenesség. Tényleg mindenre vizsgáltak már? Spermaellenes anyagot sem termelsz? Gluténallergiád sincsen? Clostival próbálták már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!