Miért nem jön össze a gyerek? Elkéstem volna? Mi a baj velem?
Először is kitartást kívánok.
Másodszor remélem megfogadot itt a sok jó tanácsot, mert tényleg fontos az orvos. Hormonpanel, párod spermaviszgálata. Ezek egyszerűen elvégezhetőek, így nem is érdemes húzni őket. Az orvosnak sztem mondd azt, hogy több mint egy éve próbálkoztok. Lehet, hogy nem venné túl komolyan, a 7 hónapot, holott sztem is sok. A korodra való tekintettel el kell végeznie a vizsgálatokat. Ne nődokihozz menj először, hanem endokrinológushoz. Természetesen egy nőgyógyászati vizsgálat sem árt, de gondolom szoktál menni. Nem árt ezek mellett vitamint szedni, e vitamint, lehet Gravidát is, vagy valami hasonlót. Párod szedhet szintén multivitamint, egy teljesen átlagos multi megteszi. Szedhet szintén e vitamint, szelént, ezek nem nagy áldozatok. A maca vibe-ről is sok jót hallottam, párom is szedi. Sok sok tiszta víz, nem csapvíz. Gyümölcs, kevés cukor, tejles értékű ételek, mert számít a fizikai állapot. Egész egyszerűen mindent befolyásol az étkezés.
Amit lelki szinten tudsz tenni, az a lazítás. Finom, egészséges ételek, néha esténként egy finom pohár vörösbor. Jóga, szabad levegő, relaxációs gyakorlatok, kis torna, esetleg kineziológus. Aviva torna nagyon sokaknak segített, pár hónapon belül babaáldást hozott.
A Womens Cream is jó sztem. Az egy természetes alapú progeszteron krém, melyet a peteérés napjától kell elkezdeni kenni. A progeszteront túladagolni szinte nem is lehet, abból nincs olyan, hogy sok. Ártani nem árthat.
Nézz utána.
Kívánom neked, hogy mihamarabb sikerüljön, élvezd a tavaszt, mert már talán tényleg ittvan, levegőzz, jógázz a napon, szívd jó mélyen le a friss levegőt, és meglásd, ha nincs semmi hormonproblémád, a gólya hamarosan beköszönt. Ha megvan, akkor légy hálás azért, hogy kiderült, hogy mihamarabb kezelhessék, és azért köszöntsön be a gólya:)
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat, a bátorítást! És minden hozzám hasonló cipőben járónak kívánom, hogy minden úgy történjen, ahogy szeretné!
Az való igaz, hogy túl sok a stressz az életemben, a saját cégem elvisz mindenemet lassan az energiám 99%-val együtt. Elhatároztam, hogy megszabadulok tőle, hátha ezután beköszönt a nyugalom is.
Szia!
Sok oka lehet a sikertelenségnek.Az egyik nyomós ok valóban a stressz, a feszültség, ezért is ajánlják, hogy nem kell görcsölni.Azt jól teszed, ha megszabadulsz a cégedtől, ha elviszi minden energiád.Keress helyette olyan elfoglaltságot, ami nem jár feszültséggel, esetleg élvezed, kikapcsol és mégis jól kereshetsz vele.
Egyébként meg nem késtél el, még Neked is lesz babád.Azért érdemes lenne orvoshoz fordulnotok, kivizsgáltatni Magatokat.Sok olyan eset van, hogy a kilátástalan helyzet is megoldódik.Egyik ismerősöm szintén babát szeretne és neki néztünk utána , hogy mi minden segíthetne a mielőbbi teherbeeséshez és találtunk pár jó előadást is a témában, így már ő is bizakodóbb. Csak kitartás és meglesz Nálatok is az eredmény.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!