Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek gáz ha 2 gyerek...

Szerintetek gáz ha 2 gyerek között 1.5év van csak?

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2013. márc. 18. 19:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem :) mi is kis korkülönbséget szeretnénk, pedig még csak az elsőt várjuk :))) Nekem ikertesóm van, tudom milyen szuper volt, hogy hasonló korosztály vagyunk. :)
2013. márc. 18. 19:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Az enyémek között is 1,5 év van, miért lenne gáz?
2013. márc. 18. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem.:) Nálunk 1 év 2 hét jött össze terven kívül. Amíg kicsi, és pici is van, nem egy sétagalopp, főleg azért, mert a naggyal sem lehet még "megbeszélni" sok mindent. Az én lányom ráadásul még nem is járt, amikor az öccse megszületett. Ehhez képest egy lift nélküli bérház tetőterében laktunk... Később viszont jó, mert "összenőnek", és jól megvannak együtt.
 5/10 anonim ***** válasza:

miért lenne gáz? pont másfél év van a gyerekeink között és most szeretnénk 3. babát is, ugyancsak ugyanilyen korkülönbséggel (na arra már többen mondták, hogy gáz 3 év alatt 3 gyerek, de engem ez nem érdekel:)

A mi életünk, a mi döntésünk, sem anyagilag sem segítségben nem szorulunk senkire, így szerintem semmi köze senkinek hozzá.

(amúgy megsúgom nagyon jó, én nagyon élvezem ezt a kicsi korkülönbséget, pedig a nagyom makacs, akaratos, nehezen kezelhető gyerek és mégis szuper!!)

6/10 anonim ***** válasza:
miért lenne gáz?????? persze anyuka az első egy évben nem sokat tud magával foglalkozni
2013. márc. 18. 20:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem,de őszintén szólva nem is értem a kérdést.Ilyen alapon gáz,ha 10 év korkülönbség van a gyerekeim között?
2013. márc. 18. 20:11
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem se gáz :) tesóm és én köztem 16hónap van :)
2013. márc. 18. 22:06
 9/10 sarah23 ***** válasza:
legjobb:)
2013. márc. 18. 22:29
 10/10 anonim ***** válasza:
17 hónap van a lányom meg a fiam között, mostmár 4,5 és 3 évesek, igazándiból mostanában kezdem élvezni az előnyeit a kis korkülönbségnek, és főleg az első év volt nagyon nehéz. (De gondolom ez mindenkinél változó, mert sok mindentől függ pl a gyerekek habitusa, mennyi segítsége akad anyukának stb). "Gáz"-nak semmiképp nem mondanám, nekem talán lelkileg volt nehéz, a sok olyan helyzet, hogyha egyik is sír és okkal, meg a másik is sír és okkal, akkor melyikhez kapjak... vagy hogy úgy éreztem, egyiknek sem tudok annyit juttatni magamból, mint amennyit szeretnék. De mondom, ez csak az én tapasztalatom, biztos vannak akiknek minden gördülékenyebb, nálunk így alakult.
2013. márc. 19. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!