Szerintetek keso 30 evesen nagycsaladot tervezni? Negy gyerekre gondoltam, eddig egy masfel eves van. Van aki ilyen keson kezdte?
Barátnőmék így tervezték, végül 3 nál megálltak. Azért 3 kis korkülönbséges gyerek nem semmi energia meg minden szempontból. Neki mondjuk a második baba császáros lett, így a harmadik is. Meg miközben jöttek sorra úgy látták, hogy elég a 3.
Ő szült 30, 32 és 35 évesen, most 38 éves, már nem vág bele 4.be.
Dehát attól még belefér elvileg időben, csak lehet jobb szusszanni azért pár évet köztük. Barátnőm így gyakorlatilag 7 évig folyamatosan terhes volt szült szoptatott majd megint terhes volt és így tovább.
Hát, ha mindet 40 éves korod előtt akarod szülni, akkor húzzál bele :D én nem terveznék nagycsaládot ennyi idősen, az tuti.
Amúgy simán belefér a még 3 gyerek, kérdés, hogy azonnal össze fog-e jönni, vagy netán éveket kell rá várni.
30 évesen szültem az első kislányunkat.4-et terveztünk,aztán 2 lett belőle:)
Oka:1,5 éves volt az első,mikor elkezdtünk próbálkozni.Az első az első hónapban sikerült,gondoltam most is ilyen gyors lesz.Aha,majdnem.9 hónapot vártunk a tesóra.A nagy 3.szülinapja előtt 10 nappal született a kisfiúnk.Ekkor már 33 voltam.A szülés rémálom volt (a lányunk 2 óra alatt született) a kisfiamnál 11 órát vajúdtam,mozdulatlanul,EDA,már majdnem toltam ki,mikor leesett a szívhang,altatásos sürgősségi császár.Szóval...Na,mindegy.Most 2 van,szépen,jól élünk,úgy érzem ez bőven elég.1 és 4 évesek.
Ember tervez...Majd meglátod,hogy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!