Nem gondoltam volna hogy én is itt fogom feltenni ezt a kérdést? Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
első gumi kiszakadt nem ment el
második gumiba elment.
viszont mikor benyúltam magamnak éreztem azért h van bennem rendesen, lehet csak az én váladékom volt?
igazából szerintem nem de már idegesítem magam
2013. jan. 17. 11:32
1/5 anonim válasza:
Ha kiszakadt az első gumi, akkor előnedv kerülhetett beléd, amitől megfoganhat a baba. Viszont a váladék, amit éreztél, az csak a tiéd lehetett, mert azért annyi előnedv nem lehet, az csak pár csepp.
2/5 Golan Trevize válasza:
Valóban, mint az első írja.
Ettől függetlenül lehetsz terhes.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm..elő nedvtől ritka. kicsit megnyugodtam talán.
tuti nem szükséges 72órásért rohangálnom?..nem is voltam felelőtlen most .. persze legjobb megoldás a fogamzásgátló lenne már de túl sok a hormonja..
20/L
2013. jan. 17. 11:37
4/5 anonim válasza:
Nem lehetetlen így teherbeesni, ha 100% nem akarsz babát vedd be azt a tabit
5/5 Golan Trevize válasza:
Ha még időben vagy, akkor vedd be a 72 órás tablettát.
"persze legjobb megoldás a fogamzásgátló lenne már de túl sok a hormonja.. "
Ez a mai, korszerű fogamzásgátlókra már rég nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!