Megnéznétek a tesztemet? Mi lehet ez?
Sziasztok!
Március 13.-án kezdődött az utolsó mensim, 25-26-27 körül lehetett a peteérésem, tegnap csináltam egy tesztet napközben negatív lett :(
Szerdára nem várom, de nem nagyon bírok magammal, csináltam ma reggel is tesztet és ez jött ki, igaz nem rögtön. Előszedtem a tegnapi tesztemet is a kukából, azon nem látszik a 2. csík egyáltalán.
Szerintetek?
Ezek a maiak:
Szia!
Nem írhatom, hogy 100%, de szerintem 99%, hogy baba van :)
Nekem is ilyen volt a 3. babánál :)
ERősödni fog, majd meglátod!
3 as vagyok ez nem olyan szerintem egyébként mint az utána linkelt kép mert az nagyon halvány de látszik és megfelelő helyen megfelelő vastagságú (nekem is ilyen volt a 9.dpon).
de a kérdező tesztje mintha szélesebben lenne csíkos....félreértés ne legyen és legjobbakat kívánom persze !
Bár ha nem lenne semmi akkor meg miért látszik BÁRMILYEN CSÍK is az meg a másik oldal. Mindenesetre ha ez valóban pozi akkor ilyenkor is látszik mennyire furákat tudnak ezek a tesztek produkálni...
Én már nem tudom mi ez :D
Tényleg az a biztos, ha tesztelek majd, de nehéz kivárni :)
Tudom, hogy nehéz, de próbálj most ne ezen agyalni. Akkor sem történik semmi ha nem decemberben születik majd a babád hanem januárban februárban vagy márciusban nem? :)
De hamarosan kiderül hogy decemberi babád lesz-e. Nagyon drukkolok!
bocsi akkor küldök egy másikat
ide egyszer már feltöltöttem a lap alján van.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!