Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik jövő hétre nem várják...

Akik jövő hétre nem várják hahó hol vagytok, milyen tüneteitek vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok Lányok, már volt egy topic ahol irtunk hogy ki mit érez, akik jövő hétre nem várják.

Én jelenleg a ciklusom 21. napján vagyok elméletileg 28 naposak a ciklusaim. 12. cnapon volt pé-m. Mind a ferti, mind a ciklus is odatette.

4-5 napja furi érzésem van a hasam alján a petefészek méh környékén, olyan enyhe fájdalomszerű. A mai nap pedig teljesen olyan volt mint amikor megvan ugyanúgy fájt (zsibbadóan-lüktetően az egész nemi szervem) és a petefészek környékén. Remélem ez nem valami betegség jele, folyásom talán egy kis tojcsis, de csak ha megvizsgálom magam. Előtte 3 napig viszont krémes volt.(de lehet az még a tegnapi akció maradéka)

Itt a görbim:

[link]

2009. szept. 19. 20:24
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Julcsi vagyok!Köszi a választ!Holnap NEM kellene megjönnie!

Tüneteim:Mellbimbóm fázós,mellbimbóudvaromon kis mirigyek jöttek elő.Hasamalja nem fáj,vagis máe nem úgy érzem.Bő,fehér folyásom van.Reménykedhetek?Amúgy 28-29naposak a ciklusaim,a 15-ik napomon volt tüszőrepedésem.Ma vagyok a 13-ik napon tüszőrepedés után.Úgy döntöttem pénteknél hamarabb nem tesztelek.Remélem nem jön meg addig!

Hááát lányok,itt már mindenki nagyon be van zsongva,--bocsi akit ezzel megbántottam--hogy megjön-e nektek/nekünk,vagy nem?vagy csak én érzem így?

nektek mikor volt tüszőrepedésetek???????????Hány naposak a ciklusaitok??????

2009. szept. 22. 16:38
 42/44 anonim ***** válasza:
Nekem 16. napon volt az ovuteszt+ (szept.6-án), ált-ban innen 17 napra szokott megjönni, tehát holnapra nem várom. Ált 32-34 naposak a ciklusaim, de ma már volt egy kis barnázás, ami sosem szokott lenni.
2009. szept. 22. 16:47
 43/44 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ugyan majd egy évvel ezelőtti kommentek vannak itt, de kíváncsi volnék valamelyikőtöknek össze jött-e akkor a baba?

2010. aug. 17. 05:20
 44/44 anonim ***** válasza:

IGEN!!!

Ezen az oldalon én vagyok a Julcsi:)

Pont ma vagyok 27 hetes kismama,és ha minden igaz kislányunk lesz:)

De jó,.hogy érdeklődtél kedves utolsó!!:)

Rólad mit tudhatunk?Tán csak nem te is kismama vagy?

Mert ha igen gratulálok!!!

Lényeg nekem ,hogy utolsó mensim első napja febr.9-én volt meg,és március 9-én(anyum szülinapján)nem jött meg.:)

10-én megmértem ahőmet,és 37,1 vpolt,így mertem tesztelni egy szép pozit!

TÖBBIEK???

27 H KM

2010. aug. 17. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!