Akik jövő hétre nem várják hahó hol vagytok, milyen tüneteitek vannak?
Sziasztok Lányok, már volt egy topic ahol irtunk hogy ki mit érez, akik jövő hétre nem várják.
Én jelenleg a ciklusom 21. napján vagyok elméletileg 28 naposak a ciklusaim. 12. cnapon volt pé-m. Mind a ferti, mind a ciklus is odatette.
4-5 napja furi érzésem van a hasam alján a petefészek méh környékén, olyan enyhe fájdalomszerű. A mai nap pedig teljesen olyan volt mint amikor megvan ugyanúgy fájt (zsibbadóan-lüktetően az egész nemi szervem) és a petefészek környékén. Remélem ez nem valami betegség jele, folyásom talán egy kis tojcsis, de csak ha megvizsgálom magam. Előtte 3 napig viszont krémes volt.(de lehet az még a tegnapi akció maradéka)
Itt a görbim:
Julcsi vagyok!Köszi a választ!Holnap NEM kellene megjönnie!
Tüneteim:Mellbimbóm fázós,mellbimbóudvaromon kis mirigyek jöttek elő.Hasamalja nem fáj,vagis máe nem úgy érzem.Bő,fehér folyásom van.Reménykedhetek?Amúgy 28-29naposak a ciklusaim,a 15-ik napomon volt tüszőrepedésem.Ma vagyok a 13-ik napon tüszőrepedés után.Úgy döntöttem pénteknél hamarabb nem tesztelek.Remélem nem jön meg addig!
Hááát lányok,itt már mindenki nagyon be van zsongva,--bocsi akit ezzel megbántottam--hogy megjön-e nektek/nekünk,vagy nem?vagy csak én érzem így?
nektek mikor volt tüszőrepedésetek???????????Hány naposak a ciklusaitok??????
Sziasztok!
Ugyan majd egy évvel ezelőtti kommentek vannak itt, de kíváncsi volnék valamelyikőtöknek össze jött-e akkor a baba?
IGEN!!!
Ezen az oldalon én vagyok a Julcsi:)
Pont ma vagyok 27 hetes kismama,és ha minden igaz kislányunk lesz:)
De jó,.hogy érdeklődtél kedves utolsó!!:)
Rólad mit tudhatunk?Tán csak nem te is kismama vagy?
Mert ha igen gratulálok!!!
Lényeg nekem ,hogy utolsó mensim első napja febr.9-én volt meg,és március 9-én(anyum szülinapján)nem jött meg.:)
10-én megmértem ahőmet,és 37,1 vpolt,így mertem tesztelni egy szép pozit!
TÖBBIEK???
27 H KM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!