Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik jövő hétre nem várják...

Akik jövő hétre nem várják hahó hol vagytok, milyen tüneteitek vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok Lányok, már volt egy topic ahol irtunk hogy ki mit érez, akik jövő hétre nem várják.

Én jelenleg a ciklusom 21. napján vagyok elméletileg 28 naposak a ciklusaim. 12. cnapon volt pé-m. Mind a ferti, mind a ciklus is odatette.

4-5 napja furi érzésem van a hasam alján a petefészek méh környékén, olyan enyhe fájdalomszerű. A mai nap pedig teljesen olyan volt mint amikor megvan ugyanúgy fájt (zsibbadóan-lüktetően az egész nemi szervem) és a petefészek környékén. Remélem ez nem valami betegség jele, folyásom talán egy kis tojcsis, de csak ha megvizsgálom magam. Előtte 3 napig viszont krémes volt.(de lehet az még a tegnapi akció maradéka)

Itt a görbim:

[link]

2009. szept. 19. 20:24
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Kedves 9:45-ös válaszoló:

Én tettem fel azt a kérdést ami 22-23mal kezdődik.Már írtam is utánad a kérdező komijában.:)Nagyon igazad van!Nekem még vannak tüneteim,ki tudja meddig?Én érzem ezt a picit,hogy itt van velem:))

Ma ellőttem egy tesztet,pedig szerdáig szerettem volna vele várni,de nem bírtam ki.Totál ---lett!Mindegy,majd szerdán ++++lesssssssssssz!!!

2009. szept. 21. 10:02
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Helló újra!(a bíztató szavakat író vagyok)

Lehet hülyeség amit írok,de hátha benne vagytok ti is abban,hogy ha már itt szurkolunk egymásnak,bemutatkozhatnánk nem?Én Betti vagyok,Tatáról és képzeljétek szülésznő a hivatásom....van már két gyermekem,ez a harmadik jön ilyen nehezen mert már másfél éve próbálkozunk a párommal....de mint írtam,optimista vagyok,és nem adom fel,ha már szültem két egészségeset valahogy ez a harmadik tesó is összejön:) Rólatok mit lehet tudni csajok?

2009. szept. 21. 10:05
 23/44 anonim ***** válasza:

[link]

semmilyen tünetem nincsen:-((

2009. szept. 21. 10:13
 24/44 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Ne parázz szép a görbéd,most ível felfelé...ha így marad holnap és holnap után,akkor halkan lehet örülnöd...Hányadikára nem várod?
2009. szept. 21. 10:18
 25/44 A kérdező kommentje:

Szia Betti a kérdés kiírója vagyok!

Reninek hínak Nógrád megyéből, még nincs babánk lassan egy éve próbálkozunk. Jelenleg szombat óta nekem sem sok tünetem van8 akkor volt a csúcs (teljesen mensis fájdalom, és zsibbadás.) még néha enyhe fájdogálás a petefészkeim környékén, tegnap nyák szinte semmi, ma krémes ha megvizsgálom magam. A hőm nem akar mozdulni sehova sem.

[link]

2009. szept. 21. 10:21
 26/44 anonim ***** válasza:
Reni,szép a görbéd és maradjon csak ilyen ne mozogjon semerre vagyis inkább le :) hát annyira félek ám én is,hogy mi lesz,szinte félve megyek a wc-re mert azt hiszem,hogy véres lesz a papír...
2009. szept. 21. 10:39
 27/44 anonim ***** válasza:
Betti vagyok bocsi,az előző választ is én írtam,meg egy új tünet,van egy kutyusunk,akit imádok,velünk alszik és most vittem volna neki friss vizet de ahogy az a jellegzetes kutyaszag megcsapott öklendezni kezdtem,ilyen még nem volt.Csak úgy leírtam hátha ez is terhes tünet:)Emlékszem a gyerekeimmel terhes voltam,mindennek halszaga volt még a parfümnek is:)
2009. szept. 21. 10:43
 28/44 anonim ***** válasza:

Én Julcsi vagyok Battonyáról.Bettivel taliztam már egy fórumban is.

Nekem van két szép lánykám 13 és 9 évesek.Elváltam 7éve és 5éve van egy isteni élletársam akivel most szeretnénk közös babát,neki ugyanis még nincs.Én 32 leszek októberben,párom meg 34lesz márciusban.(188cm,kék szemű,és IMÁD MINKET)

2009. szept. 21. 12:04
 29/44 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Muszáj ide is leírnom,hogy vagy én nem vagyok normális vagy pont én fogtam ki egy sz@r tesztet...Most délután halvány pozitívat teszteltem:))) Aztán késöbb ismét meg akartam nézni és eltűnt a csík!!!Vagyis nagyon de nagyon meg kell néznem ha látni akarom a rózsaszínű csíkocskát,semmi nem látszik belőle! És elöbb kijött a teszten mint a controll csík mikor rápisiltem!Most mi van? Vagy már tényleg bediliztem...a hőm ugyan úgy fent van 37,3 ha holnap megjönne már leesett volna.
2009. szept. 21. 17:14
 30/44 A kérdező kommentje:

Szia szerintem nem vagy hülye!! nem tudom milyenek ezek a tesztek, de lehetséges, hogy valamelyik nem jó! Én azt mondom, ha lehetőséged van venni még egy tesztet gyorsan menj és csinálj egyet. Ha pedig ne akkor tedd reggel hűtőbe a reggeli vizeletedet, és utána irány egy tesztért!!

Gyere a jelentéssel.

2009. szept. 21. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!