Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik jövő hétre nem várják...

Akik jövő hétre nem várják hahó hol vagytok, milyen tüneteitek vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok Lányok, már volt egy topic ahol irtunk hogy ki mit érez, akik jövő hétre nem várják.

Én jelenleg a ciklusom 21. napján vagyok elméletileg 28 naposak a ciklusaim. 12. cnapon volt pé-m. Mind a ferti, mind a ciklus is odatette.

4-5 napja furi érzésem van a hasam alján a petefészek méh környékén, olyan enyhe fájdalomszerű. A mai nap pedig teljesen olyan volt mint amikor megvan ugyanúgy fájt (zsibbadóan-lüktetően az egész nemi szervem) és a petefészek környékén. Remélem ez nem valami betegség jele, folyásom talán egy kis tojcsis, de csak ha megvizsgálom magam. Előtte 3 napig viszont krémes volt.(de lehet az még a tegnapi akció maradéka)

Itt a görbim:

[link]

2009. szept. 19. 20:24
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Sziasztok! A kérdező vagyok!

A 6. válaszolónak üzenem, hogy elég sok kismama mondta hogy olyan mindjárt megjön érzése volt. szóval szerintem ez akár biztató jel is lehet.

Nekem a görbém totál vonalzó 36,8 már 5. napja. Jelenleg nem érzek semmi tünetet, de írok ha változik valami!

Mindenkinke nagyon szurkolok!!!!

2009. szept. 20. 09:19
 12/44 anonim ***** válasza:
Elöttem szóló: az én hőm pedíg éjjel-nappal 37-37,5.Sokan itt a 36,7 es hőt is istenítik,akkor nekem ez totál jó,hogy 37,5 mikor az alaphőm 36,2 szokott lenni:)
2009. szept. 20. 09:25
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
08:17-esnek üzenem h egyáltalán nem baj a megjön érzés!nekem van 3 erős pozi tesztem és a megjön érzésen kívül semmi bajom az égadta világon!még a cicim is pont úgy fáj mint menszi előtt,nem máshogy!tehát nekem full menszi előtti tüneteim vannak,leszámítva azt h vannak őpozi tesztjeim és már több mint egy hete késik!
2009. szept. 20. 09:52
 14/44 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező tökéletes a görbéd! Az első része cikk - cakkos a második íves. Én úgy olvastam ez a legjobb babás görbe. De természetesen rengeteg kívétel van. Mindenkinek drukkolok én is keddre nem várom.
2009. szept. 20. 11:36
 15/44 anonim ***** válasza:
Nah nekem nincs görbém de leírom,hogy szept.14-től folyamatosan 37-37,5 a hőm.Keddre nem várom,mikor csináltok tesztet,mert csináljuk mindannyian egy nap oksa?
2009. szept. 20. 14:35
 16/44 anonim ***** válasza:
Én is jövő hét szerdára nem várom. Nagyon megjön érzésem van, már egy hete, pedig sosem szokott és aludnék és aludnék.
2009. szept. 20. 17:27
 17/44 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok!

Nekem ma fáj a pocim egy kicsit, az a tegnapi nagyon furi menseses fájdalom egyáltalán nem jelentkezik, és most nem a petefészek környékén fájdogál. Ill. nem igazán van semmilyen folyásom, ha megvizsgálom magam akkor nagyon-nagyon enyhe krémes. Remélem ezek nem rossz tünetek!

2009. szept. 20. 18:07
 18/44 anonim ***** válasza:
Nekem is csak nagyon kicsi krémes folyásom van, de csak ha megvizsgálom magam. a bugyin semmi. Ha baba lenne, milyennek kellene lenni?
2009. szept. 20. 18:32
 19/44 anonim ***** válasza:

Szintén az első vagyok:)

Figyeljetek:Nekem is minimális a folyásom,azt is a bugyeszomon látom csak.Nem vizsgáltam meg magam,valahogy érzem hogy itt bennem a várva várt picurka:)Nem csak a megérzésemnek hiszek,hanem a testi változásaimnak is.Én szerintem ha egy babát akaró nő,mint pl:itt mi,szinte ugyanolyan tüneteket produkálunk mint ami a nagykönyvban is magvan írva,akkor szerintem nem lehet más mint korai terhesség:))Bízzunk már egy kicsit a testünkben.Nekem azért is furi,mert menszi előtt ssem érzek semmit,csak kissé fejfájást.És nyugtat a tudat,hogy a két lányommal ugyanezek a tünetek voltak mint most ezzel a picivel.:))))Miért csapna be most a testem?Miért is hiszem hogy terhes vagyok?

-ugyanazok a tünetek mint a lányoknál

-hasamalja fájdogál(hétvégén csillapodott)

-a melleim:

a bimbóudvaromon észrevettem,hogy mirigyek dudorodnak ki,kicsit sötétebb lett,a mellem feszül,hol oldalirányba fáj,hol meg a bimbómra belülről égetően kisugárzást érzek,és kicsit nőtt is a mellem,mert a múlt héten vásárolt melltartó szorosabb lett

-peteéréskor voltunk eggyütt(napokig mindent beleadtunk:)

-és nézegettem a terhességi jeleken a neten,és valóban

megírták,hogy ezek mind azok a jelek

-nincs egészségügyi problémám sem,sem a páromnak

Bocsi tőletek,hogy ezeket leírtam,de én tényleg érzem hogy babás vagyok.Vannak nők szerintem akik ezt megérzik,ráadásul a testüket ismerve érzik a változásokat.Én szerintem ebben a kategóriába tartozom.

Ha - lenne a szerdai tesztem,akkor sem fogok mélypontra jutni,mert akkor csinálok másikat,vagy másik teszttel,vagy pénteken.

Szóvel (leendő)kismamák,fel a fejjel,legyetek optimisták!

(Lehet mindegyikőtöknek ++++ lesz a tesztje csak nekem lsz-:(Ki tudja?Előre senki sem tudja,de higgyétek el,valahogy megérzi ezt egy nő:)))

2009. szept. 20. 19:39
 20/44 anonim ***** válasza:
Kedves elöttem szóló,így van ha netán megjönne,vagy a terhességi teszt lenne negatív,nem szabad feladni,hanem új hónap új lehetőségként felfogni,mert a stressz,még rosszabb a szervezetünknek,mintha sóhajtanánk egyet és koncentrálnánk a következő cíklusunkra.Pont most írtam egy lelombozódott társunknak egy másik kérdésben,olvasd el,a 22-23-ra nem várók kezdetű cím alatt.Szóval fel a fejjel mindenkinek,és igenis ott van bennünk a picurka,ha meg mégsem,akkor azt is megbeszéljük itt holnap vagy utána vagy hétvégén,de nem szabad elkeseredni!
2009. szept. 21. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!