Akik jövő hétre nem várják hahó hol vagytok, milyen tüneteitek vannak?
Sziasztok Lányok, már volt egy topic ahol irtunk hogy ki mit érez, akik jövő hétre nem várják.
Én jelenleg a ciklusom 21. napján vagyok elméletileg 28 naposak a ciklusaim. 12. cnapon volt pé-m. Mind a ferti, mind a ciklus is odatette.
4-5 napja furi érzésem van a hasam alján a petefészek méh környékén, olyan enyhe fájdalomszerű. A mai nap pedig teljesen olyan volt mint amikor megvan ugyanúgy fájt (zsibbadóan-lüktetően az egész nemi szervem) és a petefészek környékén. Remélem ez nem valami betegség jele, folyásom talán egy kis tojcsis, de csak ha megvizsgálom magam. Előtte 3 napig viszont krémes volt.(de lehet az még a tegnapi akció maradéka)
Itt a görbim:
Első vagyok és Julcsi.
Én is ellőttem egyet-- lett:(Szerdán megírom mit teszteltem.Gyertek ti is!
Julcsi Reni vagyok Én is lőttem egyet, de hát.. nem láttam rajta semmit. De kb egy óra múlva mintha kivehető lenne a 2. csík helye bár nem rózsaszínesen vagy talán? Nem tudom milyenek ezek a tesztek, de jövök én is a héten a másikkal. Nekem most viszket a mellbimbóm és elég piros érzékeny, a derekam fájdogált délután!!
Kitartás Lányok!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Ki hogy érzi magát reggel??
Nekem a bal mellem érzékeny egy picit nyomásra, és a hőm ma feljebb ugrott 0,1-et (36,9).
De szerintem a teszt amit tegnap csináltam csak szellemcsíkos volt, mert eltűnt róla minden. (Lilly volt az) Már többször olvastam, hogy ez a tesztfajta produkált már nem egyszer szellemcsíkot.
Helló,Betti vagyok,lehet az én tesztem( one step ) is szellemcsíkos lehetett? vagy már beképzelem magamnak a terhességet:(
Lényeg,hogy ma is ugyan úgy 37,3 a hőm,a mellbimbóm fáj és leszakad a derekam,most kezdem érezni a megjön érzést...csak ne jöjjön meg,semmiképp ne:)
sziasztok.én is betty vagypk:-))
Én ma a 14 dpo vagyok
tünetem csak annyi a mellbimbóm érzékeny.más nincs:-(
KI MIKOR TESZTEL??KI MIKORRA NEM VÁRJA???
Itt Julcsi.
Ezzel görbével még reménykedhetek???
Mára nem vártam,nem is jött:)))
Légyszíves segítsetek már,mert nagyon kész vagyok...Köszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!