Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azok a nők, akik intenzíven...

Azok a nők, akik intenzíven és nem keveset dohányoznak nem félnek így gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen el vagyok képedve.

Mi is babát szeretnénk a férjemmel így több, mint 1 éve leszoktunk a dohányzásról. Egy csomó ismerősöm lehülyézett, akik dohányoznak, hogy minek, ráérek majd akkor, ha kiderül, hogy terhes vagyok.

Most, komolyan, nem féltek, hogy valami baja lesz így a babának? Vagy én reagálom túl? Nem vitatkozni szeretnék, tényleg érdekel. Persze, az olyan terhességekre gondolok, ami tervezett...ha nem tervezted, nyilván nem tudod előbb abbahagyni a dohányzást.

Ha van olyan anyuka itt, aki dohányzott, amíg meg nem tudta, hogy terhes, és egészséges babája született, szívesen olvasnám a történetet :)

2013. márc. 20. 18:22
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Én a 30, 31 és a 34-es vagyok. Örülök akkor hogy nem rám gondoltál a hülyézésnél :)
2013. márc. 21. 16:00
 42/44 anonim ***** válasza:

Nem én vagyok a 33as,

24X

2013. márc. 21. 18:50
 43/44 anonim ***** válasza:

Tény, hogy az első 6 hétben nem ártalmas, de mivel felgyülemlett, és sokáig tart a kiürülése, ezért ha 6 hetesen hagyja is abba, még bőven kap belőle.

Egyébként persze, van aki egészséges gyereket szül cigi mellett. Aztán később asztmás lesz, allergiás, beteges. Bármi gondot okozhat.

Én is bagóztam, rengeteget, 6 hónappal a terhesség előtt tettem le. Mert akartuk a babaát...

2013. márc. 23. 09:11
 44/44 anonim ***** válasza:
76%

Azért akkor sem az olyan kismamákat kellene szapulni akik a teszt előtt nem tudták letenni a cigit, de utána rögtön letették... Ezért meg főleg ne legyen már "elképedve" senki sem!!!!!!! Ha azt nézzük az a 6 hónap sem sok... Ezzel az erővel akkor 5 évvel előtte le kéne tenni a cigit.

Ne azokat a kismamákat cseszegessétek már akik leteszik a cigarettát könyörgöm.... szégyelljétek magatokat nagyon komolyan!!!! Nem kis dolog leszokni a dohányzásról, és igen is valakinek kell a motiváció, hogy már ott egy kis ember van a pocakban nem elég az hogy na majd elkezdünk próbálkozni 1 év múlva úgyhogy leszokok. Hát nekem ez nem ment volna.... de akkor is büszke vagyok magamra hogy a pozi teszt után viszont leraktam úgy hogy nem is gyújtottam rá azóta sem! Másfél éves a fiam!

2013. márc. 24. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!