Azok a nők, akik intenzíven és nem keveset dohányoznak nem félnek így gyereket vállalni?
Egyszerűen el vagyok képedve.
Mi is babát szeretnénk a férjemmel így több, mint 1 éve leszoktunk a dohányzásról. Egy csomó ismerősöm lehülyézett, akik dohányoznak, hogy minek, ráérek majd akkor, ha kiderül, hogy terhes vagyok.
Most, komolyan, nem féltek, hogy valami baja lesz így a babának? Vagy én reagálom túl? Nem vitatkozni szeretnék, tényleg érdekel. Persze, az olyan terhességekre gondolok, ami tervezett...ha nem tervezted, nyilván nem tudod előbb abbahagyni a dohányzást.
Ha van olyan anyuka itt, aki dohányzott, amíg meg nem tudta, hogy terhes, és egészséges babája született, szívesen olvasnám a történetet :)
Azért azt ne jelentsük, ki, hogy nem lesz semmi baj. A dohány egy év alatt ürül ki a szervezetből, így lényegében ha terhes vagy és akkor teszed le az már rég rossz.
Nem vagyok cigi ellenes de ekkora hülyeséget azért ne írjunk.
Azt pedig, hogy mi lesz a következménye senki sem tudja, lehet allergiás lesz vagy hiperaktív vagy bármi amire nem is gondolnák, hogy azért van mert anyuka cigizett.
2. válaszoló, ezt most nem komolyan mondtad, ugye? "A 6. hétig nem áll összeköttetésben az anyával, nem árt neki se cigi, se pia, se drog." Mi az, hogy nem áll összeköttetésben az anyával? Egy pici benned növekszik! Benned él 40 hétig, és ebbe beletartozik az első 6 hét is! Ezt betudom annak, hogy nem gondoltad át, mit is írsz le...
5. válaszoló! Nem ítéltem el senkit sem. Éppen azért nem, mert nem is tehetem! Én is dohányoztam, és tudom, hogy bár abbahagytam, akkor sem fog teljesen kiürülni a szervezetemből az a sok trutyi, amit éveken át szívtam magamba. Csak én azt gondolom, hogyha az ember tehet valamit azért, hogy a babája minél egészségesebb legyen, azt tegye meg! Ezért nem értem azokat a nőket, akik nem érzik, hogy le kellene tenniük a cigit, amikor babát szeretnének. De ítélkezni nem ítélkeztem! Csak nem értem! :)
a 2. válaszolónak igaza van.... a 7. hétben alakul ki a köldökzsinór.
A drog viszont ártalmas. Nekünk a kisfiúnk egy nagyon erős bulis éjszakán fogant meg. Tervezett gyerek volt. 1 évet vártunk rá.
dohányoztam a terhesség előtt és buliztam is sokat. Makk egészséges és gyönyörű!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!