Ki az akinek ez a hónap újabb esély arra, hogy összejöjjön a régen várt kisbaba? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Kinek milyen praktikái vannak? Teák? Vitaminok? Pózok?2013. márc. 14. 13:30
81/119 A kérdező kommentje:
Reni szerintem van esély. Amikor jólesik lehet próbálkozni. Lehet később van peteérésed és akkor lehet esély. Csináltál ovu tesztet?
2013. márc. 20. 12:28
82/119 reni0929 válasza:
csináltam tegnap és akkor halványan ott volt a második csík:(
83/119 reni0929 válasza:
tavaly szeptemberben volt egy vetélésem már majdnem 3 hónapos voltam!azóta rendszertelen hol 25 hol 35 napra jön meg:( igy honnan tudjam mikor a legjobb?
84/119 anonim válasza:
hogy vagytok? már mindenki menstruál? nekem még mindig nem jött meg
86/119 anonim válasza:
még nem mert volt hogy sokat késett, félek a csalódástól
87/119 reni0929 válasza:
én teszteltem és negatív lett kár volt mert megint csalódtam.
88/119 anonim válasza:
még nekem se jött meg, és én se merek tesztelni...szombati negatív volt....most meg félek...
90/119 anonim válasza:
hello.13as vagyok.nekem van meg 3,4 napom a nemvartig.tegnap reggel ota az tortenik velem,hogy megkivanok valamit,es amikor elkezdem enni felundorodik a gyomrom,hanyingerem lesz tole.evek ota aktiv dohanyzo vagyok,napi 1 dobozt elszivok,tegnap ota a cigitol is okrodom...szerintetek lehetseges,hogy ilyen koran tuneteim legyenek,vagy ez valami mastol lehet?ezek mellett meg van mellfeszules,mehszurka,megjon erzes,cici viszketes...mi a velemenyetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!