Ki az akinek ez a hónap újabb esély arra, hogy összejöjjön a régen várt kisbaba? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Kinek milyen praktikái vannak? Teák? Vitaminok? Pózok?2013. márc. 14. 13:30
21/119 anonim válasza:
sziasztok.13as vagyok.kivel mi ujsag?15 os,mi a hejzet?te mara nemvarod,remelem nem is jon....en mar nagyon izgulok,nagyon lassan mulnak a napok.nekem van meg 10 nap a nemvartig....
22/119 anonim válasza:
18-as vagyok. Nekem szerintem megint nem sikerült. :( Egész nap görcsöl a hasam, kisebb-nagyobb intenzitással. Tegnap leesett a hőm, de ma visszament, Bárcsak ne jönne meg végre. De ez a hasfájás elszomorít.
23/119 anonim válasza:
kedves utolso a teakat,terhes vitaminokat probaltad mar?en most azokat probalom alkalmazni,es a folsavat.ferjemmel Cvitamint,kalciumot,es cickafark teat itatok.nagyon szoritok neked hogy sikeruljon,4 ev remenykedes es kitartas utan mar igazan megerdemelnetek!!!mindenkeppen irj ha van valami...udw 13as
24/119 anonim válasza:
próbáltam én már mindent, terhes vitamint most is szedek felváltva komplex multivitaminnal. Most csak ezt szedem. De ha ez a hónap is sikertelen elkezdem a cickafark+palástfű változatot. Ezt az egyet nem próbáltam még együtt csak külön. Vagy a teakeveréket, amibe több minden van.
25/119 anonim válasza:
lehet h pont a tea fog segiteni.megall az eszem ettol az egesz baba projekt dologtol,en azthittem hogy sokkal konnyebb lesz es tessek...eddig nem is gondoltam,hogy ilyen sok no szenved,remenykedik honapokig es akar evekig is eredmenytelenul.pff mien vilagot eleunk...
26/119 anonim válasza:
Sziasztok! 15ös vagyok, M:) Mára vártam, nem jött. De reményem nincs sok, mert sztem csak késik, tegnapelőtti teszt nega lett:(De egész nap kutyorog meg görcsöl a hasam, hasmenésem is van, mensi előtt szorulás szokott lenni. Szóval kíváncsi vagyok, vmi bélvírus miatt késik-e, lehet az e vitamintól is, nem?
27/119 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Nekem akkor kutyorgott meg görcsölt a hasam mikor babát vártam:) Drukkolok!
28/119 A kérdező kommentje:
M! Miért nem csinálsz egy tesztet? A nem várt napján azért már általában kimutatja a legtöbb teszt az eredményt?
2013. márc. 15. 20:49
29/119 anonim válasza:
Nekem is furán görcsöl..hol görcsöl..hol szurka..18.ára nem várom, de holnap tesztelek egyet, ha nega még a nemvárt napján is lehet :) bár fene tudja, kicsit menzis érzéseim vannak :( fene tudja
30/119 anonim válasza:
Azért nem tesztelek, mert ellőttem az utolsó készleten lévőmet tegnapelőtt este, csak kíváncsiságból, persze nega lett:( Ezért nem reménykedem, mert akkor már halvány vminek kellett volna ott lenni, nem? Azért köszi a drukkot, kedvesek vagytok! Ja, és ráz a hideg is, sztem leesik lassan a hőm:(Álmos vagyok, fáradtnak érzem magam, a hasam azért görcsölget, de néha meg semmit se érzek. Hááát, majd meglátjuk. Ha nem jön meg, kedden reggel tesztelek, de volt már olyan, hogy 6 napot késett:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!