Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az akinek ez a hónap újabb...

Ki az akinek ez a hónap újabb esély arra, hogy összejöjjön a régen várt kisbaba? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
Kinek milyen praktikái vannak? Teák? Vitaminok? Pózok?
2013. márc. 14. 13:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/119 A kérdező kommentje:
M! Nem biztos, hogy látszódnia kell 2 nappal a nem várt előtt, pláne este. Szerintem legyél pozitívabb. Drukkkkkkk
2013. márc. 16. 09:38
 32/119 anonim ***** válasza:
Köszi, kedves kérdező, próbálok:) Folyton wcre futkozok, hogy most biztos megjött, hát még nem. Reggel volt barnás maszatolás, a hasam görcsöl(get), fejem is fáj, és majd leesik, annyira dekoncentrált vok:)Igazad van: csak pozitívan és türelmesen:)
2013. márc. 16. 11:01
 33/119 anonim ***** válasza:
18-as vagyok. Ne adjuk fel lányok. Bár nekem is eléggé görcsöl a hasam sajnos. A fejem is fáj, kezdem én is feladni, mindjárt itt a hétfő, bár elvileg csak 20-ára nem kellene megjönnie, de szerintem hamarabb volt peteérésem. A hasam második napja görcsöl, így már nem sok esélyt látok babára. Sajna mindig így kezdődik, hogy két napig görcsölés és harmadnap este meg is jön. :(
2013. márc. 16. 11:05
 34/119 anonim ***** válasza:
Teszteltem gabriellel, 1 csík :-( 2 nappal menzi előtt! Nem ismerem ezt a tesztet nem tudom mennyire biztos...hétfő ha nem jön meg tesztelek, dmbe vettem ma xepilt de azt nemvárt napján tudom csak az van ráírva! Picit menzi görcsöt érzek :-( hát nem tudom! Pedig voltak tüneteim.. Kitartát mindenkinek! Szilvi
2013. márc. 16. 12:37
 35/119 anonim ***** válasza:
Milyen tüneteid voltak/vannak Szilvi? Még ne keseredj el, a nemvárt után tesztelj csak!
2013. márc. 16. 12:58
 36/119 anonim ***** válasza:
Hát hasszúrka de nem állandó, folyamatos, időnként..illetve a mellbimbóm szintén alkalmanként nagyon érzékeny..ezeket amúgy nem szoktam érezni! Most hogy lassan menzi idő, a hasszúrka néha görcsös jellegű... várok persze
2013. márc. 16. 13:07
 37/119 A kérdező kommentje:
Nekem ma kezdődik a termékeny időszakom, amire most jöttem rá. Hónapok óta szinte nem is a napokat hanem a perceket számolom, hogy mikor is kell együtt lennünk most pedig elfelejtkeztem odafigyelni. Remélem ez a hónap sikeres lesz.:-) Csajok, nincs veszve semmi míg nem jön meg.
2013. márc. 16. 13:30
 38/119 anonim ***** válasza:
picit érzem a petefészkemet, hamar elfáradok de lehet csak időjárás miatt. Menstruációm még hálistennek nincs. 2-es válaszoló vagyok
2013. márc. 16. 15:00
 39/119 anonim ***** válasza:
13as vagyok.nekem szurkal a mehem,es nagyon viszket a melbimbom...szerintetek ez utalhat babara?ja es nagyon faradekony vagyok,9tol tovabb nembirok fenntlenni,viszont mar reggel 5 utan kukorekolok,mert nemtudok tovabb aludni.
2013. márc. 16. 16:09
 40/119 anonim ***** válasza:
Hát az alvással én is így vagyok, 9kor álmos, reggel 6kor fitt:)De tényleg, ez lehet az időtől:)Na, ami alényeg: nem jött meg tegnap se, 3. napja késik. De! Reggeli ovutesztem negatív(csak az volt már itthon, gondoltam, jósolok), a fejem fáj, olyan mensielőttiesen:) Szóval reményem nincs sok továbbra sem, majd meglátjuk:) Ha nem jön ma sem, szerdán akarok tesztelni.Veletek?M.
2013. márc. 17. 07:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!