Ki az akinek ez a hónap újabb esély arra, hogy összejöjjön a régen várt kisbaba? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Kinek milyen praktikái vannak? Teák? Vitaminok? Pózok?2013. márc. 14. 13:30
71/119 reni0929 válasza:
szerintem még lehet:)én 25. nem várom nem érzek semmit ami a mensire utalna.a mellem feszül kicsit.lehet baba?
72/119 anonim válasza:
Csajok, a Jónás naptár alapján próbáltatok??
73/119 reni0929 válasza:
egy hetem van még h megjöjjön!barnás folyásom van!lehetek még attól babás?
74/119 anonim válasza:
hát gondolom lehetsz..mert nekem semmi folyás, 1 napja késik, teszt pedig nega...
75/119 anonim válasza:
nekem sincs folyásom bár a hasam alját keménynek érzem néha, remélem nem fog megjönni :( már nagyon szeretnék kistesót :)
2 napja késik
76/119 A kérdező kommentje:
Utolsó akinek 2 napja késik, teszteltél már?
2013. márc. 19. 16:52
77/119 A kérdező kommentje:
Reni, szerintem még attól, hogy barnás folyásod van simán lehetsz babás. Lehet éppen most van beágyazódás.
2013. márc. 19. 16:52
78/119 anonim válasza:
nem, nem akarok csalódni volt hogy 11 napot késett és megjött :(
79/119 reni0929 válasza:
bízom benne!de még korai lenne tesztet csinálni?
80/119 reni0929 válasza:
hétfőre nem várom ha mégse lennék babás van még esélyem h terhes legyek ha addig együtt leszünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!