Ki az akinek ez a hónap újabb esély arra, hogy összejöjjön a régen várt kisbaba? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Kinek milyen praktikái vannak? Teák? Vitaminok? Pózok?2013. márc. 14. 13:30
101/119 anonim válasza:
nemfogunk eltunni,baris en nem.izgulok mindenkiert.en is amr alig varom hogy tesztelhessek.nagyon bizom benne hogy pozi tesztet hoz majd a nyuszi,a parom kiugrana a borebol...babatol szebb ajandek nemletezik.
102/119 anonim válasza:
Én is jövőhét végén tesztelek, bár már alig bírom kivárni:)
103/119 anonim válasza:
en kedden vagy szerdan tesztelek ha nemjon meg,elvileg 25.re nemvarom.van esetleg valami tuneted?
104/119 A kérdező kommentje:
Mizu csajok??? Van valakinek valami tünet? Esetleg pozi teszt? Nekem semmi tünet, bár még korai is lenne.
2013. márc. 23. 17:13
105/119 anonim válasza:
hol vagytok csajok?varom a fejlemenyeket!!!en holnapra nemvarom,majd kedden vagy szerdan tesztelek.kedves kerdezo nalad van valami tunet?nalam annyi,hogy a cicik viszketnek,mehem szurkal,ha sokaig talpon vagyok vagy nehezet emelek akkor picit begorcsol a hasam.
106/119 A kérdező kommentje:
Csajok, nekem elkezdett furán szurkálni a hasam. Nem nagyon éreztem még ilyet, nem tudom lehet-e tünet esetleg. Olyan jó lenne. Akármikor is volt a peteérésem, mi ebben a hónapban annyit voltunk együtt, hogy bármikor volt lehetősége a kis katonáknak. Remélem lesz eredménye az együttléteknek.
2013. márc. 24. 17:43
107/119 anonim válasza:
Nekem is szokott szurkálni a hasam mostanában. Már olyan kíváncsi vagyok, de még sok idő van addig míg tesztelhetek.
108/119 A kérdező kommentje:
Mikor fogsz tesztelni?
2013. márc. 24. 18:29
109/119 anonim válasza:
Jövőhét péntekre nem várom,szóval utána valószínűleg vasárnap vagy hétfő ha minden jól megy.
110/119 A kérdező kommentje:
Na csajok, ki hogy áll? Tesztek?
2013. márc. 25. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!