Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az akinek ez a hónap újabb...

Ki az akinek ez a hónap újabb esély arra, hogy összejöjjön a régen várt kisbaba? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
Kinek milyen praktikái vannak? Teák? Vitaminok? Pózok?
2013. márc. 14. 13:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/119 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket szedtem az előző terhességeim előtt és most is:

- multivitamin (most supradin van itthon, az előző terhességeim előtt Activált szedtem)

- folsav

- B1 és B3 vitamin (elsősorban a terhesség megtartásában segítenek, a b3 vitamin megakadályozza a vetélést)

- magne b6

- omega3

- c vitamin

- e vitamin

- E vitamin

- cink (nagyon fontos! napi 50-60 mg, szóval nagyon nagy dózisban kell szedni)

- szelén

- kálcium

Amint sikerült teherbe esni:

- a multivitamint átváltottam terhesvitaminra

- folsva

-b1 és b3 vitamin

- 500 mg kálcium

- a 13. terhességi hétig napi 2 csésze palástfű tea

remélem segítettem nektek! Nálunk sokáig nem jött a baba, de ezekkel a vitaminokkal sikerült. A lényeg, hogy rendszeresen és nagy dózisban kell szedni, na meg persze Apának is a kiskatonák érdekében (Apának kicsit más a vitamin összetétel)

2013. márc. 14. 16:17
 12/119 anonim ***** válasza:
100%
Én hétfőre nem várom :) szombat tesztelek egyet..voltak tüneteim,cicifájdalom és hasszurka,de pár nap abbamaradt.kicsit fáradékonyabb vagyok..de amugy semmi..femibiont szedek, mást nem, és különösen nem pózolok sex után, max ha van időm 5-10 perc párna popsi alá..de így is úgy is kijön :) de aminek benn kell az szerintem benn marad! :) 2 .hónapja próbálkozunk,még az elején vagyunk
2013. márc. 14. 16:23
 13/119 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok.hat mi 8honapja probalkozunk,es kezdek mar nagyon aggodni.vajon miert nem sikerul???1 honapja szedem a folsavat,mar abban van minden remenyem...amugy 25.re nemvarom.
2013. márc. 14. 17:01
 14/119 A kérdező kommentje:
Utolsó, ne add fel!!! Szerintem is nagyon fontosak ezek a vitaminok amiket itt az egyik válaszoló felsorolt. Én Angliában élek és itt vetélés ellen adják a nagy dózisú folsavat. 5-6 szem egy nap. Én is egy csomó vitamint szedek meg iszom a teákat. Amint sikerül a baba nekem kell utrogestan, mert sajnos volt egy vetélésem decemberben.
2013. márc. 14. 17:10
 15/119 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok, bár nekem hamar kiderül, mi a helyzet: holnapra nem várom:)8. hónapja próbálkozunk, gyertyázás van, néha én is elalszom utána, de olyan gusztustalan csak reggel zuhanyozni, nem? nekem az, szóval ennyi. Most kezdtem e vitamint zabálni+kalciumkovaföld tabit, de vmelyiktől fáj a gyomrom.Tegnapesti tesztem negatív, voltam 3. napi hormonon, 21-én megyek dokihoz az eredményért. 34éves vagyok, ti?
2013. márc. 14. 18:08
 16/119 anonim ***** válasza:
drukkolok utolsó hogy sikerüljön!! holnap tesztelsz azért? én alig várom kivi vok, igy a nem várt előtt két nappal megcsinálom... :) 32 leszek nyáron :) első projektünk :)
2013. márc. 14. 19:02
 17/119 anonim ***** válasza:
13 as vagyok.nemadom fel,csak mar nagyon elvagyok keseredve,mert mar nagyon szeretnem ha osszejonne.baratnom most volt abortuszon,es en elkenodtem,mert aki akarja a babat annak nemjon,aki pedig nemakarja az sorozatban jar abortalni....most en is elkezdtem inni a cickafark teat,hatha segit,meg holnap bevasarolok nehany vitamint,es belehuzunk.drukkolok mindenkinek,legyunk minel elobb kismamak.!!!
2013. márc. 14. 19:50
 18/119 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Akkor én leszek a favorit. 4 éve várjuk a csodát. Azóta túl vagyok két műtéten, kivizsgálásokon, férjemnél is van némi gond, így nehezebb, pedig a fiam egyből összejött, igaz akkor még csak 23 voltam :)

Jövőhét hétfő-szerda körül nem várom, de már tegnap elmúlt a mellfájdalmam, reggel esett 2 tizedet a hőm és most kezd görcsölni a hasam, így már nem sok reményt fűzök ehhez a hónaphoz. Lassan hozzászokom a sikertelenséghez. Még 4 év alatt nem adtam fel, lehet azt kellene, de nem tudok másra gondolni peteérés után, azt meg megérzem a műtétek következtében. Így még az sem nagyon sikerül, hogy ne itt járjon az agyam.

2013. márc. 14. 20:00
 19/119 anonim ***** válasza:

Sziasztok szeretnék én is csatlakozni:) Már van egy 1 éves lányom aki 1 későn bevett tabletta mellett fogant..semmi gyertyázás meg ilyesmi..én minden együttlét után mentem zuhanyozni, mert kellemetlen volt utána, hogy kifolyik meg ilyenek:S Úgy látszik nagyon akart jönni a kisasszony:)

Ez a 2. hónapom, hogy nem szedek fogamzásgátlót. Vettem ovus tesztet, elvileg tegnap volt peteérésem, szóval én olyan 27.-ére nem várom.

Folsavat és magnéziumot szedek.

Izgulok mindenkiért, remélem hó végére lesz sok pozi teszt, és kívánom, hogy akik régóta próbálkoznak végre összejöjjön a várva várt csoda:)

2013. márc. 14. 20:11
 20/119 A kérdező kommentje:

Jajj csajok ez olyan izgi!

Én 23 éves vagyok, van már egy kislányom. Minden vágyam a nagy család. Fiatal korom ellenére egy nagyon jól működő házasságban vagyok. 7 évvel ezelőtt jöttünk össze. Remélem jön a tesó is hamarosan:-)

2013. márc. 14. 21:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!