Ki az akinek ez a hónap újabb esély arra, hogy összejöjjön a régen várt kisbaba? Izgulunk együtt?
Ezeket szedtem az előző terhességeim előtt és most is:
- multivitamin (most supradin van itthon, az előző terhességeim előtt Activált szedtem)
- folsav
- B1 és B3 vitamin (elsősorban a terhesség megtartásában segítenek, a b3 vitamin megakadályozza a vetélést)
- magne b6
- omega3
- c vitamin
- e vitamin
- E vitamin
- cink (nagyon fontos! napi 50-60 mg, szóval nagyon nagy dózisban kell szedni)
- szelén
- kálcium
Amint sikerült teherbe esni:
- a multivitamint átváltottam terhesvitaminra
- folsva
-b1 és b3 vitamin
- 500 mg kálcium
- a 13. terhességi hétig napi 2 csésze palástfű tea
remélem segítettem nektek! Nálunk sokáig nem jött a baba, de ezekkel a vitaminokkal sikerült. A lényeg, hogy rendszeresen és nagy dózisban kell szedni, na meg persze Apának is a kiskatonák érdekében (Apának kicsit más a vitamin összetétel)
sziasztok!
Akkor én leszek a favorit. 4 éve várjuk a csodát. Azóta túl vagyok két műtéten, kivizsgálásokon, férjemnél is van némi gond, így nehezebb, pedig a fiam egyből összejött, igaz akkor még csak 23 voltam :)
Jövőhét hétfő-szerda körül nem várom, de már tegnap elmúlt a mellfájdalmam, reggel esett 2 tizedet a hőm és most kezd görcsölni a hasam, így már nem sok reményt fűzök ehhez a hónaphoz. Lassan hozzászokom a sikertelenséghez. Még 4 év alatt nem adtam fel, lehet azt kellene, de nem tudok másra gondolni peteérés után, azt meg megérzem a műtétek következtében. Így még az sem nagyon sikerül, hogy ne itt járjon az agyam.
Sziasztok szeretnék én is csatlakozni:) Már van egy 1 éves lányom aki 1 későn bevett tabletta mellett fogant..semmi gyertyázás meg ilyesmi..én minden együttlét után mentem zuhanyozni, mert kellemetlen volt utána, hogy kifolyik meg ilyenek:S Úgy látszik nagyon akart jönni a kisasszony:)
Ez a 2. hónapom, hogy nem szedek fogamzásgátlót. Vettem ovus tesztet, elvileg tegnap volt peteérésem, szóval én olyan 27.-ére nem várom.
Folsavat és magnéziumot szedek.
Izgulok mindenkiért, remélem hó végére lesz sok pozi teszt, és kívánom, hogy akik régóta próbálkoznak végre összejöjjön a várva várt csoda:)
Jajj csajok ez olyan izgi!
Én 23 éves vagyok, van már egy kislányom. Minden vágyam a nagy család. Fiatal korom ellenére egy nagyon jól működő házasságban vagyok. 7 évvel ezelőtt jöttünk össze. Remélem jön a tesó is hamarosan:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!