Nem provokáció, DE felnőtt nők miért tőlünk várják a választ arra, hogy terhesek e, ahelyett hogy elmennének a patikába egy 500 forintos tesztért?
nem tudom. de tényleg. félnek tesztelni? de az meg mekkora hülyeség, hiszen addigra már eldőlt, lesz-e baba (illetve két csík) vagy sem..
a legjobbak a szex utáni 2 nappal hányinger = terhes vagyok? kérdések :)
Ezen az oldalon szerintem nem ezek a legértelmetlenebb kérdések. :) De egyébként én nem akarom őket védeni (akik ilyen kérdést tesznek fel). Csak mindenkinek szíve joga, azért van ez az oldal. Akinek meg nem tetszik, nem kell válaszolnia, sőt elolvasni sem.
Rosszul gondolom? :)
Biztos félnek a csalódástól,bár én se értem ezeket a kérdéseket.ha itt azt mondják hogy igen terhes lehetsz...az nem segit,attol még nem lesz terhes senki.
A másik mikor felelőtlen tinik teszik fel ezt a kérdést...ők azért nem mernek tesztet venni mert mi van ha pozitiv??időhúzás,aztán késő lesz..
A harmadik kategoria mikor a fullos kétcsikos tetszt képét felteszik,hogy ugye mások is látják és tuti ottvan az a két csik???Na ezt meg dicsekvésnek gondolom,és szar lehet ilyenkor annak akinek nem jön össze.
utolsó kettővel teljesen egyetértek....:D néhány sztori tiszta vicces..A tegnap szexeltünk most meg szédülök is egy jóféle kategória..Ezek kb olyanok mint az hogy ha fán csinálják akkor nem lesznek terhesek..pfff..
Az emberi butaság... Ha terhes leszek eccer valahára akkor tuti az lesz az első dolgom hogy ide írok egy olyan kérdést hogy Van kedvetek velem örülni? És a "többi lent"ben meg az lesz hogy szerintetek mit jelent az ha nem jött meg már 5 hónapja megnőtt a hasam, és mintha mozogna ott valaki az jelentheti e azt hogy terhes vagyok, és szerintetek megtartsam e illetve mikor mondjam el a páromnak....És csak a válaszolókra fogok hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!