Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azoospermia miatt herebiopsziá...

Azoospermia miatt herebiopsziával kinyert fagyasztott speriumokkal sikerült már valakinek a lombik?

Figyelt kérdés
Párom azoosperiás, és csak 2 adagban fagyasztották le a biopsziából származó spermiumot. Az 1. lombikunk sajnos nem sikerült! 3-at kaptam vissza 3 naposan, de nem tapadtak meg, fagyasztani való embiónk meg nem volt. Így már csak egy lehetőségünk van, hogy összejöjjön a baba! Akinek ötlete, tapasztalata van ez ügyben, kérem segítsen!!!

2013. márc. 12. 11:48
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Utolsó előtt vagyok.Párom már azt mondta nem akar gyereket Ő így élt majd 30 éve,hogy nem lehet.Másét meg azt mondta nem neveli.Szeret engem de az szokta mondani ha ez nem jó így nekem menjek el.Szóval tudom,hogy nem menne bele.Sokkal jobban az fájna neki ki mit mond főleg a háta mögött és azt Ő nem szereti ha újjal mutogatnak rá.

Én is mondtam neki,hogy lehet találni hozzá hasonló donort de a tény,hogy nem az övé azt nem tudja elfogadni:(

2013. dec. 18. 16:00
 52/53 A kérdező kommentje:

Akkor, ha jól értem: Nem lehetsz anya, mert Ő nem fogadná el a "másét"?!

Sajnálom Őt, de leginkább Téged!!!

Nagyon önző dolog a részéről!

Jobban érdekli más véleménye, mint hogy téged boldoggá tegyen! Nem ismerlek benneteket, de ez biztos nem szeretet (alapból nem), ha közben még azt is mondja: elmehetsz, ha nem tetszik...:(

Mindenki csak egyszer él, én biztos nem hagynám magam a helyedben...

2013. dec. 19. 08:20
 53/53 anonim ***** válasza:
Kivel mi ujság azóta?Nállunk 3 lombik után sincs baba.rosz minőségű a hereszövetes spermium.
2015. márc. 5. 20:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!