Azoospermia miatt herebiopsziával kinyert fagyasztott speriumokkal sikerült már valakinek a lombik?
Figyelt kérdés
Párom azoosperiás, és csak 2 adagban fagyasztották le a biopsziából származó spermiumot. Az 1. lombikunk sajnos nem sikerült! 3-at kaptam vissza 3 naposan, de nem tapadtak meg, fagyasztani való embiónk meg nem volt. Így már csak egy lehetőségünk van, hogy összejöjjön a baba! Akinek ötlete, tapasztalata van ez ügyben, kérem segítsen!!!2013. márc. 12. 11:48
1/53 anonim válasza:
Nekünk sikerült. Nem tudom miért ilyen kevés mintát vettek tőle. Nagyon picik a heréi. Ha nem akkor lehet új biopsziát csinálni. Páromnak már 3 volt. VAn egy majdnem 2 éves fiunk ami az első biopsziából lett ( a 2. friss lett volna, de épp beteg volt és a láza elölte a spemrákat így utána is az első mintával dolgoztunk) neki akkor 13 adagot fagyasztottak, amiből 6 volt jó minőségű. A kistesóra végül nem maradt így akkor újat csináltak, azzal decemberben próbálkoztunk de nem sikerült, áprilisban megyünk újra.
2/53 A kérdező kommentje:
De jó nektek, és rögtön elsőre sikerült? A párom heréi nem kicsik - tehát alkalmas lenne rá - de nem tudom hajlandó lenne-e még egyszer kés alá feküdni!:( Épp tegnap derült ki, hogy az 1. beültetés nem jött össze és most teljesen el vagyok keseredve...:((
2013. márc. 12. 13:08
3/53 A kérdező kommentje:
Bocsánat, helyesbítem a kérdést: BIOPTÁTUM nem spermium!
2013. márc. 12. 16:59
4/53 anonim válasza:
Nem. 4. lombikra sikerült. Kiderült, hogy az első 3nak esélye sem volt, emrt az én bajom nem kezelték.
Sajnos a tesó még nem jött össze, már 3szor voltunk miatta, áprilisban megyünk megint ez lesz a 8. lombik.
5/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál! Le a kalappal előttetek! Én képtelen lennél ennyiszer nekilátni a stimulálásnak! Remélem sikerülni fog nektek is!!! Nekünk ugye tegnap mondták, hogy nem jött össze az első (sajnos), és májusban kezdhetjük a következőt, de nem is tudom...olyan korainak tűnik! Lehet, hogy a sok hormoninjekció még ki sem ürül addigra a szervezetemből!? Aggódom, mindenféle téren!:(
2013. márc. 12. 18:53
6/53 anonim válasza:
Az, hogy lehet, hogy mrá májusban kezdthettek, ha csak most lett eredmény. 3 hónapot ki kell hagyni minimum.
Én akárhányszor elmennék, hogy lehessen még gyerekem. Sajnos nekünk a mostani bioptátumok már sokkal roszabbak mint a régiek, így kicsi az esély.
7/53 A kérdező kommentje:
Az orvos mondta, hogy akkor kezdünk újra, mivel február végén volt a beültetés, de az injekciókat már január végén elkezdtük...Május végén már meglesz a 3 hónap a két beültetés között. És még az sincs ugye kizárva, hogy valami miatt átcsúszunk júniusra. Az új biopsziát már én is mondtam a páromnak, mint esetlegesen egy új lehetőséget, ha a második adaggal is szerencsétlenül járnánk...talán a frissből (és nem fagyasztottból) beültetett jobb lenne! Ő viszont úgy gondolja, hogy az elmúlt fél évben biztos, hogy még rosszabb lett, hiszen idegesebb időszakot él át, mint az előző esetben, és ez talán "ronthatott" is az eredményen. A Volume 500-ról halottál már? Mi, ill. a párom használt Maca Vibe-t, Fer 14-et, és ProCreationt, hogy "feltúrbózzuk", ami ott van bent a biopszia előtt. Igazából nálunk csodákat szerintem nem tettek. De most olvastam a napokban erről a Volume 500-ról (igaz, már hallani sem akar semmilyen vitaminról, ami ezek után nem is csoda:), de nem tudom lenne-e értelme...
2013. márc. 13. 19:31
8/53 anonim válasza:
Ha netán nem sikerül a következő sem, akkor úgy is belefog menni a következő biopsziába nicns más választása sajnos.
Erről a szerről még nem hallottam én párom is a fer14et szedte régen.
Így már stimmel a 3 hónap.
9/53 anonim válasza:
Kitartást kívánok,nem akarom elvenni a kedved csak elmesélni hogy ,velünk mi történt:-)6 lombikunk volt a férjem szintén azoospermiás egy sem sikerült.Viszont van egy 13 hós örökbefogadott fiúnk!!!!!:-)
10/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat! Már "jobban" vagyok! Remélem legközelebb tényleg sikerrel járunk!:-)
2013. márc. 17. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!