Kinek hányadik lombik sikerült és egy vagy két baba lett? Normál vagy fagyasztott beültetés sikerült? Kivel voltak gondok?
Szia!
Én még nem merem állítani, hogy sikerült, de van két pozitív tesztem, holnap megyek vissza a Kaáliba vérvételre és ultrahangra. Ma vagyok a beültetés utáni 13. napon.
Férjemmel vannak gondok, nálam eddig az ég világon semmit nem találtak. Ez volt a 2. lombikunk, és normál beültetés volt, nem fagyasztott. 2db 3 napos embriót ültettek be.
Hát nálad mi a helyzet?
Az 1. lombikunk sikerült, tehát normál beültetés volt, egy baba lesz :)
Mindkettőnknél vannak gondok: férjemnek alig van kiskatonája, nekem pedig mindkét petevezetékem el van záródva.
Én is reménykedek, hogy a 2. sikerült. Ill. sikerült mert nagy hcg-m, progim lett. Jövő héten megyek uh-ra!
2 db 5 napos babát kaptam vissza.
Van PCOS-m, kis pm alulműködésem, megölöm a spermákat, nincs 1 petevezetékem (1. lombik méhen kívüli lett kivették), férjem eredménye nem 100-az, ahhoz annyira nem értek, de inszemhez is jó volt, lombikhoz meg pláne.
Nekem a 3 beültetés sikerült (normál-fagyasztott-normál) már 10 hónapos a kislányunk!
Februárban megyek a fagyasztott embriókért, reménykedem, hogy azokból (5 db van) sikerül a kistesó, jó lenne ha nem kellene újra stimulálni!
Csak kíváncsiságból kérdezem mert mindenfélét lehet hallani meg olvasni, nem tudom min múlik a siker... Van akinek egyből, van akinek meg hatodjára sem...
Nálunk egyébként férjemnél vannak gondok.
Kicsit izgulok mert úgy tudom és olvastam, hogy a fagyasztott beültetésnek kisebb az esélye.
Harmadik beültetés sikerült (közben még volt egy fagyasztott). Pco-s vagyok, és a petesejt fala túl vastag, nem engedi át a kiskatonákat. 2 babát kaptunk vissza, és az egyik itt mocorog a pocimban :)
26 hkm
Nekünk a 4. lombik sikerült..., az viszont erősen túlteljesítve :-) Hármasikreink vannak, 11 hónaposak.
Az első 3 próbálkozásból még pozitív teszt sem lett.
Fagyasztott nem volt.
Férjemnél nincs gond, nekem viszont csak 1 petevezeték van meg (korábbi spontán méhen kívüli terhesség miatt kivették a másikat), és azon az oldalon nem működik a petefészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!