Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 eves lany vagyok es ma...

18 eves lany vagyok es ma tudtam meg hogy terhes vagyok! A baratom nem szerett volna meg ilnyen koran gyereket es en sem, de most hogy mondjam meg neki meg a szuleimnek, vagy vetessem el?

Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 15:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
10%
Akkor sem bánom. Ez a videó a valóság, nem egy animáció. És ha megtartod a babát, kedves Kérdező, hidd el, nem fogod megbánni! Ne félj! Aki igent mond az Életre, az részesül egy csodában. Gondolok Rád, és kívánom, hogy boldog napok következzenek! Bátorságot, sok erőt és szeretetet kívánok Neked!
2013. márc. 12. 18:08
 32/36 anonim ***** válasza:
Szia, hogy döntöttél? Hogy vagy?
2013. márc. 20. 11:23
 33/36 anonim ***** válasza:
33-as, tévedsz...csupán az érdekel, hogy vannak. Veletek ellentétben, akik szorgalmazták az abortuszt, és azóta magasról tesztek arra, mi lehet a Kérdezővel. Lehet, hogy sosem tudjuk meg - én mindenesetre békességet kívánok neki.
2013. márc. 20. 21:30
 34/36 anonim ***** válasza:
Ugyan már, az összes ember sorsát végig akarod követni, aki terhes lett? Nem. Csak olyan marha jó elítélni másokat. Őszintén. Nem is ismered, azt sem tudod ki ez, nem is egy extrém eset, hogy jó legyen rajta csámcsogni. Mi a francot érdekel téged? Egyértelmű, hogy mocskolódni jöttél, ha esetleg nem amellett döntött, amire te rá akartad beszélni a legszánalmasabb módszerekkel.
2013. márc. 20. 21:39
 35/36 anonim ***** válasza:
Ezt majd eldönti a Kérdező, ha válaszol. Semmi közöd ehhez innentől fogva. Nem is méltatom bővebb válaszra a rágalmaidat.
2013. márc. 21. 11:45
 36/36 anonim ***** válasza:
Na berágott a hittérítő. :) Semmi közöm? Mihez? Olyanhoz, amihez neked van? Megsúgom, olyan itt nincs.
2013. márc. 21. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!