18 eves lany vagyok es ma tudtam meg hogy terhes vagyok! A baratom nem szerett volna meg ilnyen koran gyereket es en sem, de most hogy mondjam meg neki meg a szuleimnek, vagy vetessem el?
Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 15:10
21/36 anonim válasza:
Mindenki tudja, hogy mi az abortusz. Nem kell itt picsogni minden elvakult abortuszellenes hülyének. Majd ti örökbe fogadjátok ugye? Vagy fizetitek az ellátását? Ja nem? Akkor kuss.
22/36 anonim válasza:
Te jó nagy h.lye vagy, utolsó!!!
23/36 anonim válasza:
2Oas, hagyd, inkább legyen nulla százalékban hasznos a válaszod és tiszta a lelkiismereted! :) Sok sötét ember, komolyan... Nem picsogunk (milyen kifejezés ez már), de tiszta fejjel gondold végig, ha mindenki azt nézné, hogy tökéletes, szuper feltételek közé szüljön gyereket, lehet te sem lennél! Értelmes vagy, mindenesetre.
24/36 anonim válasza:
NEM,NEM BŰN!!!
Ha bűn lenne,akkor börtön járna érte,és
nem engedné az ország!
25/36 anonim válasza:
Nem tökéletes feltételekről van szó. Hanem legalább egy minimális anyagi és érzelmi háttérről. Amit egy 18 éves NEM tud megadni. A szülei nyakára szülné a gyereket, ha egyáltalán ő el tudna tartani még egyet. Bár érdekes módon, amint valaki nekitámad itt a felcsinált tiniknek, valahogy mindig megoldódik a pénz problémájuk, mindig mindegyiknek hirtelen van félretett pénze, támogató szülei, külön lakása. Persze ennek a nagy része hazugság. Önmaguknak is hazudnak. Az abortusz bűn? Ki előtt? Isten előtt? Ha hiszel benne azt is tudod, hogy ő dönt élet és halál fölött, és senkit nem ítél el, mindenkit egyformán szeret, a tízparancsolattól függetlenül. Vagy mire gondolsz? Mert a törvény nem bünteti. Az orvosok simán elvégzik, bár esküt tettek, hogy megmentenek mindenkit. Mégis beleegyeztek, a fő fő fő orvosok, hogy az abortuszt el lehessen végezni. Mert mérlegeltek, hogy jobb-e egy kisbabának, ha szegénységbe, boldogtalanságba születik, felelőtlen, pénztelen szülők közé, akik nem tudnának neki megadni mindent? Vagy inkább dobják a kukába, vagy fel a padlásra? Adja örökbe? Ez még nehezebb, mint az abortusz. Kialakul a kötődés, ami ellen nem tudsz tenni, így szintén nem lehet ésszerűen gondolkozni. Szóval higgyétek el, nálatok sokkal de sokkal okosabb emberek döntöttek az abortusz engedélyezéséről.
26/36 anonim válasza:
Engem ezek az érvek nem győznek meg, őszintén.
Számomra az a lényeg, hogy 6-7 hetesen már ver a szíve, és mégsem 'bűn' kiszívni az anya méhéből. Nem érdekelnek az orvosok meg a süket duma.
27/36 anonim válasza:
Hát akkor te nem veteted el, ennyi. De milyen jogon akarsz bűntudatot kelteni egy amúgy is nehéz helyzetben lévő kislányban? Igen ver a szíve. Ahogy egy tehénnek is, mégis vígan megvacsorázod. Nem összehasonlításképpen, de a lényeg ugyanaz. Egy élő, érző élőlény. Azokat nem sajnálod?
28/36 anonim válasza:
Hát én már igazán nem értem meg az abortuszelleneseket. Tény, hogy nem védekeztek, és ebben az esetben sajnos becsúszott egy terhesség, de azért mérlegelni is kell! Igen, szerintem túl fiatal egy lány a gyermekneveléshez 18 évesen, és ha más megoldás nincs, akkor vetesse el. Sajnos nem látunk bele a család körülményeibe, ezt az abortuszellenesek soha nem veszik figyelembe! És ha tényleg szegénységben kell élnie a megszületett babának? Vagy nélkülöznie kell minden földi jót? Én hiszek Istenben, vallásom tiltja az abortuszt, de ha egyszer "szükség van rá"? Mi lenne itt, ha minden megfogant embrió megszületne? Kedves Kérdező! Gondolom, hogy te már úgyis eldöntötted, tedd, amit a szíved diktál. Igen, egy életről van szó, de az élet a születés után folytatódik tovább, csak ezt mintha minden abortuszellenes elfelejtené!!!
29/36 anonim válasza:
Bocs, véletlenül kétszer másoltam be...jobb kétszer, mint egyszer se...
30/36 anonim válasza:
Gratulálok! Ilyen videót ide kitenni! Elintézed, hogy ez a kislány örökre lelki sérült maradjon, ha elveteti, mert szegény nem tudja felnevelni? Ezt akarjátok? TI NORMÁLISAK VAGYTOK? Az abortusz ellenzésének is van egy határa, amit nagyon nagy de nagyon túlléptél te barom, aki kitetted a videót. Arra nem is gondolsz, aki önhibáján kívül esett teherbe? Vagy beteg a gyermek és muszáj elvetetni? Van neked szíved? Mert szerintem nincs. Csak a helyén egy NE VETESD EL tábla áll, ennyi az, amit fel tudsz mutatni. Szánalmas vagy, engem inkább vetessenek el, mint hogy ilyen anyám legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!