18 eves lany vagyok es ma tudtam meg hogy terhes vagyok! A baratom nem szerett volna meg ilnyen koran gyereket es en sem, de most hogy mondjam meg neki meg a szuleimnek, vagy vetessem el?
Szia! :)
Biztos vagyok benne, hogy a szüleid segítenének. Bár sokkolná kissé őket a dolog, lehet mérgesek is lennének elejével,de beletörődnének. Ne félj!
Az abortusznak számos lelki visszahatása lehet évek múltán. Már felnőtt nő vagy. Valamiért a kicsi most szeretne jönni :)
Szurkolok! Kitartás! :)
"Valamiért a kicsi most szeretne jönni :) "
Ezzel nem tisztességes érvelni. Nem a kicsi akart most jönni, hanem a kérdező meg a pasija nem védekeztek rendesen. Most mindegy, h szedett tablettát a lány vagy nem, húzott gumit a srác vagy nem, a lényeg, h nem volt elég hatásos a védekezés.
Kérdező, muszáj lesz odaállnod a srác elé, h terhes vagy. Ha nem akarja megtartani, akkor jelentkezzetek be abortuszra. Ha még nem vagy 18, kell a szülő beleegyezése is. Ha vagy már 18 és ki tudjátok fizetni, akkor nem is muszáj elmondanod senkinek a srácon kívül, hiszen felnőttek vagytok, nem kell beszámolnotok róla senkinek.
még az is lehet, h a szüleid örülnének neki, főleg, ha jó anyagi körülmények között élnek. Ha viszont abban reménykedtek, a kicsi lányuk majd tanul, szakmát szerez, jogsit, nyelvvizsgát, stb. és hamarosan saját keresete lesz és neki nem kell nélkülöznie, akkor óriási csalódás lesz a baba.
Hát ha te sem akarod,és a barátod se,akkor vetesd el!
Teljesen mindegy,hogy a szüleid akarják e,vagy támogatnak e benne,ha ti nem szeretnétek akkor menj abortuszra!
Nincs abban semmi gonosz dolog,mint ahogy itt írják sokan!
Miaz, hogy az abortuszban nincsen semmi rossz dolog?
Eszméletlen milyen emberek vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!