Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 eves lany vagyok es ma...

18 eves lany vagyok es ma tudtam meg hogy terhes vagyok! A baratom nem szerett volna meg ilnyen koran gyereket es en sem, de most hogy mondjam meg neki meg a szuleimnek, vagy vetessem el?

Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 15:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
32%

Szia! :)

Biztos vagyok benne, hogy a szüleid segítenének. Bár sokkolná kissé őket a dolog, lehet mérgesek is lennének elejével,de beletörődnének. Ne félj!

Az abortusznak számos lelki visszahatása lehet évek múltán. Már felnőtt nő vagy. Valamiért a kicsi most szeretne jönni :)

Szurkolok! Kitartás! :)

2013. márc. 11. 15:50
 12/36 anonim ***** válasza:
29%
Miért nem lehetett védekezni?
2013. márc. 11. 16:25
 13/36 anonim ***** válasza:
65%

"Valamiért a kicsi most szeretne jönni :) "

Ezzel nem tisztességes érvelni. Nem a kicsi akart most jönni, hanem a kérdező meg a pasija nem védekeztek rendesen. Most mindegy, h szedett tablettát a lány vagy nem, húzott gumit a srác vagy nem, a lényeg, h nem volt elég hatásos a védekezés.

Kérdező, muszáj lesz odaállnod a srác elé, h terhes vagy. Ha nem akarja megtartani, akkor jelentkezzetek be abortuszra. Ha még nem vagy 18, kell a szülő beleegyezése is. Ha vagy már 18 és ki tudjátok fizetni, akkor nem is muszáj elmondanod senkinek a srácon kívül, hiszen felnőttek vagytok, nem kell beszámolnotok róla senkinek.

még az is lehet, h a szüleid örülnének neki, főleg, ha jó anyagi körülmények között élnek. Ha viszont abban reménykedtek, a kicsi lányuk majd tanul, szakmát szerez, jogsit, nyelvvizsgát, stb. és hamarosan saját keresete lesz és neki nem kell nélkülöznie, akkor óriási csalódás lesz a baba.

2013. márc. 11. 16:33
 14/36 anonim ***** válasza:
60%
Azért én azt sem ajánlanám egy 18 évesnek, hogy ne mondja el otthon... Milyen lelkiismerettel élne tovább, mégis??
2013. márc. 11. 17:05
 15/36 anonim ***** válasza:
24%
Miért kellene egy felnőtt embernek mindenről beszámolnia otthon?
2013. márc. 11. 17:15
 16/36 anonim ***** válasza:
16%

Hát ha te sem akarod,és a barátod se,akkor vetesd el!

Teljesen mindegy,hogy a szüleid akarják e,vagy támogatnak e benne,ha ti nem szeretnétek akkor menj abortuszra!

Nincs abban semmi gonosz dolog,mint ahogy itt írják sokan!

2013. márc. 11. 18:09
 17/36 anonim ***** válasza:
0%
hát ebben tényleg semmi gonosz dolog nincs :))... pff
2013. márc. 11. 18:23
 18/36 anonim ***** válasza:
32%

Miaz, hogy az abortuszban nincsen semmi rossz dolog?

Eszméletlen milyen emberek vannak...

2013. márc. 11. 18:44
 19/36 anonim ***** válasza:
24%
6-os vagyok. melyik hülye, abortusz imádó pics@ szerint 17!!! %-ban hasznos a válaszom???? tiszta hülyék vagytok, persze, ne mondja el, ügessen el kikapartatni, majd tegyen úgy, mintha mi sem történt volna...komolyan, ad az ember egy értelmes, normális tanácsot, nem ítélkezik, és mindenki lepontozza...(akinek nem inge...)
2013. márc. 11. 18:59
 20/36 anonim ***** válasza:
29%
Itt is és sajnos a világban is túltengenek azok, akik szerint ez nem bűn. Kérdező, menj fel a youtube-ra, nézz meg egy-két abortion-videót, aztán mérlegelj. És nem érdekel, hogy 0%-ban hasznos a válaszom, akkor is, ezerszer is, mindig el fogom mondani, hogy az abortusz bűn!!!!!!!!!!!
2013. márc. 11. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!