18 eves lany vagyok es ma tudtam meg hogy terhes vagyok! A baratom nem szerett volna meg ilnyen koran gyereket es en sem, de most hogy mondjam meg neki meg a szuleimnek, vagy vetessem el?
mindenképpen el kell mondanod, nem tudod csak úgy elvetetni. először beszélj a szüleiddel, bármilyen nehéz is lesz, ezt meg kell tenned. hallgasd meg őket, de ne az első, hirtelen véleményükből ítélj, hanem beszéljetek erről többször (először lehet, mérgesek lesznek). tudatosítsd magadban, hogy szeretnek, és bármit is mondanak, neked akarnak jót. aztán gondolkozz el, te mit szeretnél. vitasd meg velük. ott van az abortusz, az ökörbeadás ill. az, hogy megtartod. van olyan, aki a harmadikat választotta, bár nehéz volt, de így is nagy karriert futott be és a fia már egyetemista:) háttérrel meg lehet csinálni.
a barátosnak is el kell mondanod, ő valószínűleg abortusz párti lesz, főleg először, de vele is beszélj meg mindent.
Én abortusz ellenes vagyok!
De ami fontos az az hogy erről a pici emberről tudnátok-e gondoskodni (akár Ti a pároddal vagy a szüleid segítségével) Estek teherbe fiatalabbak is köztük volt osztálytársam (14 évesen már szült) Ez nem biztatás, de ha így alakult mindenképp felelősséggel gondoljátok át, Először egy magadban és ha letisztáztad akkor jöhetnek a többiek sorban párod és végül a szüleid amikor a kész döntéssel tudtok eléjük állni. Vagy hogy megtartjátok vagy örökbe adjátok vagy sajnos az elvetetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!