Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 eves vagyok es terhes lettem,3 eve van baratom es mindenbe melletem all o mart dolgozik. Meg szeretnem tartani csak nem tudom hogy mondjam el a szuleimnek? Aki atesett ilyenen vagy hasznos tanacsa van irjon
Egyszerűen! De azt is mond el,hogy hol fogtok lakni,miből tartjátok el a gyereket,miért nem fogsz tovább tanulni. Ha meg lesz a baba,akkor évekig nem találsz majd munkát!
Egy gyerek nem játékszer,nagyon sokba kerül, főleg,ha majd ovis-iskolás lesz.
Súlyos hibát követsz el, ha 17 évesen gyermeket vállalsz - mondom ezt úgy, hogy _nagyon_ abortuszellenes vagyok.
Nem tudod még, mennyi felelősséggel jár, nem vagy elég érett hozzá.
Segítséget kér mert bajban van, ilyenkor nem illene és különben is teljesen midegy a hovatartozása.
Annyi bizonyos, ha terhes vagy és meg akarod szülni a gyereket, nem lesz egyszerű válalás és az életed sem lesz az. Nem az a legnehezebb, hogy miként mondd el a szüleidnek, amit egyébbként tegyél meg minél hamarabb. Fiatalon lemondani mindenről, a szórakozást stb egy időre elfelejtheted. Csak a gyerekkel kell majd foglalkozzál,
fel kell hogy neveld ami nem kevés pénz.
Felelőtlenek voltatok, nem tanultatok mások hibáiból, a szüleid majd teljes joggal kiakadnak. Készülj fel a legroszabbra és gondolkodj, beszéljétek át mibe vágsz bele és mit akarsz, a jövőd függ tőle.
Erdélyi vagy?
Én is abortusz ellenes vagyok de 17 évesen ne szüld meg a gyereket!
Lassan 21 éves vagyok a barátom 25 de még mindig azt mondom ha babám lenne nem merném bevállalni mert nincs miből és, hogy felnevelnünk.
De természetesen ez a te döntésed és részben a barátodé.
Ő hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!