Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 eves vagyok es terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 eves vagyok es terhes lettem,3 eve van baratom es mindenbe melletem all o mart dolgozik. Meg szeretnem tartani csak nem tudom hogy mondjam el a szuleimnek? Aki atesett ilyenen vagy hasznos tanacsa van irjon

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 07:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó vagyok, én elvetetném a gyereket ha nekem most becsúszna,de én tudom magamról hogy nem vagyok felelősségteljes,nemis a mostani barátommal képzelem el a jövőt( pontosabban jó lenne, viszont szeretnék még tapasztalatokat gyűjteni), egyetemre járok és szeretnék lediplomázni stb...

De nem ismerlek és a barátodat se... viszont egy 17 éves lány is képes felnevelni egy gyereket!!!! és hülye aki azt mondja nem!!!

2012. márc. 10. 14:58
 22/28 anonim ***** válasza:
Mivel úgy se te fogod megváltani a világot nincs benne semmi különös. Gondolom a szüleid se ezt várnák tőled, ha meg igen ráérsz majd ha idősebb lesz. Ne bonyolítsad, kúrva egyenesen mondd meg, hogy terhes vagy és boldog és segítsenek amiben tudnak.
2012. márc. 10. 15:10
 23/28 A kérdező kommentje:
A baratom mart 1 eve dolgozik es jol keres en szakliceumba vagyok jovore amikor vegzek lesz szakmam es eretsegi diplomam is . Az a resze hogy lemondasokkal jar az tudom. 1 honap mulva 18 leszek . A baratom most beszel a szuleivel es meglassuk mit tanacsolnak ok eloszor .
2012. márc. 11. 17:38
 24/28 anonim ***** válasza:
Szakiskola erdélyben kakit sem ér...
2012. márc. 11. 22:25
 25/28 anonim ***** válasza:
hívd el anyudat h 4 szem közt beszéljetek előbb neki mond el biztos megfog érteni ha kibukik haggyad had szidjon utána lenyugszik majd és átgondolja h neked most milyen nehéz lehet :)
2012. júl. 1. 22:54
 26/28 anonim válasza:
Na mi lett veletek??
2013. márc. 11. 18:30
 27/28 A kérdező kommentje:
A babát nem tartottuk meg ,sajnálom mert egy kis ártatlan lény de talán jobb is igy . AZ életem azóta úgy alakult mint egy szappanopera az év elején megkérte a kezem most meg márt nem is vagyunk együtt . Azóta leéretségiztem és beiratkoztam az egyetemre . Őneki van uj baratnöje , én meg egyedül maradtam . Ez törtent velem azóta .
2013. aug. 8. 21:35
 28/28 anonim ***** válasza:
És most miújság? Hogyan alakult az életed?
2015. márc. 6. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!