Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 eves vagyok es terhes lettem,3 eve van baratom es mindenbe melletem all o mart dolgozik. Meg szeretnem tartani csak nem tudom hogy mondjam el a szuleimnek? Aki atesett ilyenen vagy hasznos tanacsa van irjon
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 07:36
21/28 anonim válasza:
Utolsó vagyok, én elvetetném a gyereket ha nekem most becsúszna,de én tudom magamról hogy nem vagyok felelősségteljes,nemis a mostani barátommal képzelem el a jövőt( pontosabban jó lenne, viszont szeretnék még tapasztalatokat gyűjteni), egyetemre járok és szeretnék lediplomázni stb...
De nem ismerlek és a barátodat se... viszont egy 17 éves lány is képes felnevelni egy gyereket!!!! és hülye aki azt mondja nem!!!
22/28 anonim válasza:
Mivel úgy se te fogod megváltani a világot nincs benne semmi különös. Gondolom a szüleid se ezt várnák tőled, ha meg igen ráérsz majd ha idősebb lesz. Ne bonyolítsad, kúrva egyenesen mondd meg, hogy terhes vagy és boldog és segítsenek amiben tudnak.
23/28 A kérdező kommentje:
A baratom mart 1 eve dolgozik es jol keres en szakliceumba vagyok jovore amikor vegzek lesz szakmam es eretsegi diplomam is . Az a resze hogy lemondasokkal jar az tudom. 1 honap mulva 18 leszek . A baratom most beszel a szuleivel es meglassuk mit tanacsolnak ok eloszor .
2012. márc. 11. 17:38
24/28 anonim válasza:
Szakiskola erdélyben kakit sem ér...
25/28 anonim válasza:
hívd el anyudat h 4 szem közt beszéljetek előbb neki mond el biztos megfog érteni ha kibukik haggyad had szidjon utána lenyugszik majd és átgondolja h neked most milyen nehéz lehet :)
27/28 A kérdező kommentje:
A babát nem tartottuk meg ,sajnálom mert egy kis ártatlan lény de talán jobb is igy . AZ életem azóta úgy alakult mint egy szappanopera az év elején megkérte a kezem most meg márt nem is vagyunk együtt . Azóta leéretségiztem és beiratkoztam az egyetemre . Őneki van uj baratnöje , én meg egyedül maradtam . Ez törtent velem azóta .
2013. aug. 8. 21:35
28/28 anonim válasza:
És most miújság? Hogyan alakult az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!