Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól meg szeretném szivatni az exem, ötletek?
Kérj meg valakit, hogy hívja fel telefonon, hogy a nemibeteg-gondozóból hívják, mert az egyik betegük őt nevezte meg többek között partnerként, akitől kaphatta a betegségét vagy akinek továbbadhatta.
És a telefonáló adjon neki egy elég távoli időpontot a vizsgálatra (mondjuk 2 hét).
Terjeszd el a faluban, hogy háromszor megcsalt, és abból 2 fiú volt...
Esetleg add meg a telefonszámát egy meleg honlapon :D
Ha ezt tette veled, miért szereted még? Ha nem szeretnéd, nem foglalkoznál vele.
Egyébként az ilyen hozzáálláshoz ezeket az oktatóvideókat ajánlom:
http://www.youtube.com/watch?v=OTujIDVsujg&feature=related
Legyen benned annyi büszkeség, hogy lesz*rod. Exem engem megütött, megcsalt, és ezek után a születésnapomon közölte, hogy elmegy és szevasz. 3 évig éltünk együtt. Én csak pislogtam, hogy mi a fene történt.
Sokáig forraltam a bosszút, aztán rájöttem, hogy eléggé megalázott már, és inkább nyeltem egy nagyot. Az utcán elfordult, nem köszönt, ez mindig egy újabb szúrás volt, de nem csináltam semmit.
Le is mondtam a bosszúról, úgy gondoltam, majd előbb-utóbb visszakapja az Élettől, de most, 2 év után ismét meg akart alázni.
Párommal vásárolni indultunk, és abba az üzletbe mentünk be, ahol ő is dolgozik (nem tudtam, hogy váltott). Nagyon vagányan beszólt, hogy "Látom, találtál egy újabb szerencsétlent.". Hát legszívesebben szájba vágtam volna, kellett pár másodperc, hogy lehiggadjak, de faarccal csak ennyit mondtam neki: "Miről beszélsz? Nem én pofoztam fel és csaltam meg a másikat, hanem te, szóval inkább a barátnődet sajnáld."
Eléggé kicsi az üzlet, szóval mindenki hallotta, köztük a kollégái is, ő meg nem számított arra, hogy ekkora lett a szám, és szépen elsunnyogott.
Na, ezért megérte várni 2 évet. Szerintem te is tedd ezt, hátha hoz az Élet egy ilyen szitut. De ne erőltesd, mert csak magadat fogod kellemetlen helyzetbe hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!