Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól meg szeretném szivatni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól meg szeretném szivatni az exem, ötletek?

Figyelt kérdés
Azért szakítottunk, mert a képembe mondta hogy ő, megcsalt engem, méghozzá 3-szor.. -.-" Azt mondta hogy azért mert abban az időben nem tetszettem neki, és a haverjai mondták hogy a faluban van egy szép lány, és hát ő mondanom sem kell hogy mit csinált... Nos én ezt meg szeretném bosszulni.. Van ötletetek? :D
2012. márc. 5. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
biztos vannak róla meztelen képeid, küldd be őket a napiszarra. tuti siker:D a napiszar.com-ra, ne a .hu-ra
2012. márc. 5. 20:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd hogy terhes vagy!
2012. márc. 5. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
terjezd el h AIDSes azért lett vége!!
2012. márc. 5. 20:05
 4/10 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Gyere, velem megbosszulhatod. 3-szor is! :-)
2012. márc. 5. 20:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérj meg valakit, hogy hívja fel telefonon, hogy a nemibeteg-gondozóból hívják, mert az egyik betegük őt nevezte meg többek között partnerként, akitől kaphatta a betegségét vagy akinek továbbadhatta.

És a telefonáló adjon neki egy elég távoli időpontot a vizsgálatra (mondjuk 2 hét).

2012. márc. 5. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
ragassz egy gyújtót egy petárdára és dobd be az ablakán,ütős lesz
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Terjeszd el a faluban, hogy háromszor megcsalt, és abból 2 fiú volt...

Esetleg add meg a telefonszámát egy meleg honlapon :D

8/10 anonim ***** válasza:

Ha ezt tette veled, miért szereted még? Ha nem szeretnéd, nem foglalkoznál vele.

Egyébként az ilyen hozzáálláshoz ezeket az oktatóvideókat ajánlom:

http://www.youtube.com/watch?v=OTujIDVsujg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=BsgXDN9GKNI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=bhYlBLLxu9Q&feature=related

2012. márc. 5. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Legyen benned annyi büszkeség, hogy lesz*rod. Exem engem megütött, megcsalt, és ezek után a születésnapomon közölte, hogy elmegy és szevasz. 3 évig éltünk együtt. Én csak pislogtam, hogy mi a fene történt.

Sokáig forraltam a bosszút, aztán rájöttem, hogy eléggé megalázott már, és inkább nyeltem egy nagyot. Az utcán elfordult, nem köszönt, ez mindig egy újabb szúrás volt, de nem csináltam semmit.

Le is mondtam a bosszúról, úgy gondoltam, majd előbb-utóbb visszakapja az Élettől, de most, 2 év után ismét meg akart alázni.

Párommal vásárolni indultunk, és abba az üzletbe mentünk be, ahol ő is dolgozik (nem tudtam, hogy váltott). Nagyon vagányan beszólt, hogy "Látom, találtál egy újabb szerencsétlent.". Hát legszívesebben szájba vágtam volna, kellett pár másodperc, hogy lehiggadjak, de faarccal csak ennyit mondtam neki: "Miről beszélsz? Nem én pofoztam fel és csaltam meg a másikat, hanem te, szóval inkább a barátnődet sajnáld."

Eléggé kicsi az üzlet, szóval mindenki hallotta, köztük a kollégái is, ő meg nem számított arra, hogy ekkora lett a szám, és szépen elsunnyogott.

Na, ezért megérte várni 2 évet. Szerintem te is tedd ezt, hátha hoz az Élet egy ilyen szitut. De ne erőltesd, mert csak magadat fogod kellemetlen helyzetbe hozni.

2012. márc. 5. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:
38%
ne hallgass az előzőre!! nem szabad lenyelni semmi szar dolgoz ami veled történt
2012. márc. 5. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!