Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 eves vagyok es terhes lettem,3 eve van baratom es mindenbe melletem all o mart dolgozik. Meg szeretnem tartani csak nem tudom hogy mondjam el a szuleimnek? Aki atesett ilyenen vagy hasznos tanacsa van irjon
Én is erdélyi vagyok:)
De nem vállald be én azt tanácsolom neked!
Inkább a szüleidtől kérjél tanácsot, ne ettől a sok hülyétől, aki nem tartaná meg a helyedben! Sokkal boldogabb életed lesz egy gyerkőccel, ha van melletted szülői segítség, mint akik nem merik bevállalni csak 25 felett és majd egyedül szenvednek vele, mert sokakat elhagy a pasija abban a korban!
Neked pasid is van, és két szülő is most!
20-as:
Gondolkozz már!! Nem azért mondjuk, hogy ne tartsa meg mert a barátja el fogja hagyni- bár a veszélye ez fennáll.
Szerinted a szülők minden álma egy újabb gyerek, aki történetesen az unokájuk. Nekik kellene majd a picit felnevelni mert egy 17 éves kislány nem tudja.
A másik: Egy gyerkőc mellett te nem fogsz tanulni, az hétszentség! Ha nem tanulsz sz*rért-húgyért dolgozol majd. Mi lesz veletek ha a szüleid már nem lesznek. Leszel te, iskolázatlak anyuka; a barátod, aki szintén az lenne mivel nem teheti meg, hogy iskolába járjon-kell a pénz; és lesz az éhes gyerek, akinek nem csak pelankát, tápszert, tejet kell venni. Ruháztatni is kell, óvodába, iskolába járatni, később egyetemre ha szeretné. A gyerek nőni fog, ezzel együtt az igényei is. Képzeld csak el, milyen lesz mikor a gyerek szeretne valamit, neked pedig ismét nemet kell mondanod rá mert nem engedhetitek meg..
20N
a gyerek lemondással jár 30 felett is. ha van szülői segítség meg kereső a családban akkor szüld meg! persze a sulit nem hagyjatod abba!!!! tök jó lesz ! utánna majd bulizol amikor már nagyobb lesz a kölök és a nagyinál alszik.
persze ha nélkülöznie kell mert nem tudjátok eltartani , nevelni akkor inkább ne most jöjjön.
Persze! Szaporodjanak csak a cigányok, a magyarokat beszéljük le a gyerekről, hiába benne lenne hogy megtartja, és persze még éretlen hozzá de belelehet tanulni a gyereknevelésbe, és felnő a feladathoz!!!Senki sem úgy születik hogy tud bánni egy gyerekkel , hiába 17 éves vagy 28 az illető!Nem korfüggő hogy kiből lesz jó anya!
Kérdező neked azt tudom tanácsolni hogy fontold át a következőket:
-Értékeld milyen a kapcsolatod a pároddal, megbízható e ilyen téren, tud e felelősségteljesen viselkedni, vagy még fiatal és ki szeretné élni magát? nem lenne jó ha majd 10 év múlva menne nőről nőre mert rájött hogy ellett baxva az élete ezzel a gyerekkel..
-Ugyanezeket a gondolatokat magadra nézve is futtasd le, vajon te bírnál már örökre ezzel a férfival maradni? Nem akarsz még tapasztalatot?Bulizni stb?
-Mivel neked nincs meg se az érettségid, se szakmád, ezért még jó sokáig nem lesz önálló kereseted, mennyire lenne támogató a családod? Egyáltalán lenne miből?
-Mik a terveid a jövőre nézve?Egyetem?Valami szakma?Külföld?
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!