Van még valaki, aki szerdára nem várja? (2013/05/13)
Figyelt kérdés
Az elmúlt 1-2 hétben próbáltam elterelni a gondolataimat, de most már nagyon izgulok.
Van ott még valaki hasonló cipőben?
2013. márc. 10. 21:51
21/30 anonim válasza:
Osszes tunet elmult, de nem jott meg reggelre, viszont tegnap - teszt. :(
22/30 A kérdező kommentje:
En ma reggel teszteltem, es negativ lett, de meg nem jott meg. Lehet, hogy csak kesik.
2013. márc. 13. 09:05
23/30 anonim válasza:
Én nem mertem még tesztelni,de még nem jött meg! olyan meg fog jönni érzésem van, de bízok benne h nem. "Z"
24/30 anonim válasza:
Hát sajna nekem a mindjárt megjön érzés bejött és megjött :(( Eléggé elkeseredtem de nem adom fel. nektek szurkolok :D
25/30 anonim válasza:
Nekem mar nem kell.... ugyan nem jott meg, de mai reggeli és esti teszt is nega, szoval ez csak keses semmi tobb. Tabletta utan meg plane mit vartam... :(
26/30 A kérdező kommentje:
Próbáljátok úgy felfogni mint az új lehetőseéget :)
Nekem még mindig nem jött meg...
2013. márc. 13. 21:23
28/30 anonim válasza:
Nekem sem jött még meg, de én már nem nagyon merek reménykedni! Két éve próbálkozunk, de mindig csak a csalódás! :( "Z"
29/30 A kérdező kommentje:
Új ciklus, új lehetőségek!
Igyekszem optimista lenni :) Most, hogy már nem görcsöl a hasam, könnyebben megy.
2013. márc. 17. 19:31
30/30 A kérdező kommentje:
Van bárkinél fejlemény?
2013. aug. 24. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!