Van még valaki, aki szerdára nem várja? (2013/05/13)
Figyelt kérdés
Az elmúlt 1-2 hétben próbáltam elterelni a gondolataimat, de most már nagyon izgulok.
Van ott még valaki hasonló cipőben?
2013. márc. 10. 21:51
1/30 anonim válasza:
Szia. Én is szerdára nem várom, és konkrétan fél másodpercre se tudok másra gondolni:-) Próbálom addig kibírni de nehéz. Szorítok érted:-) Van valami furcsaság vagy megjön érzés?
2/30 A kérdező kommentje:
Semmise... aminek nem tudom hogy örülni kell-e vagy nem.
De már nyomom a folsavat, meg minden, mert azt mondják az okos könyvek, hogy az utolsó menstruációtól úgy kell csinálni mintha már terhes lenne az ember lánya... Ha úgy kell csinálni, mintha már terhes lenne, akkor elég nehéz NEM arra gondolni, nem? :D
2013. márc. 10. 22:02
3/30 anonim válasza:
Én is szedem a folsavat. Igen nagyon nehéz.Azt monják ne stresszelj rá de közben gyakori együttlét, vitamin figyeld a tested jeleit. Így nem tudom hogy lehetne nem rá figyelni. Nekem fáj a cicim de nem ugy ahogy szokott kicsit enyhébb és alul olyan érzésem van mintha lufi lenne bennem. Vagy bebeszélem vagy van valami.:-) Mióta próbálkoztok?
4/30 A kérdező kommentje:
Hát már nem túl rámenősen de egy pár hónapja, úgy frankóbban most először, de már irtó régóta nem védekezünk... És ti?
2013. márc. 10. 22:08
5/30 anonim válasza:
Decemberben hagytam abba a gyógyszert. Doki azt mondta nem kell várni. Azóta nem védekezünk de ugy komolyan csak 2 hónapja. Remélem most sikerült. Az hogy nincs tüneted az jót is jelenthet. Máskor nemvárt elött szokott lenni?
6/30 A kérdező kommentje:
1-2 nappal korábban van, hogy görcsölök, de még az is csak holnap vagy holnaputántól indul(na)... Persze van aki a beágyazódáskor is görcsöl. Nem nagyon bánt, hogy nincs tünetem, volt, hogy annyira meg voltam győződve, hogy terhes vagyok, hogy már a 9 hónap minden tünetét végig produkáltam 2 hét alatt :D szóval ettől még akármi lehet...
2013. márc. 10. 22:26
7/30 anonim válasza:
Ne is mond multhónapban még jóformán mozgást is éreztem lent, ami persze lehetetlen de nekem sikerült ennyire rá stesszelni:-):-) Annyira jó lenne kétcsíkosat tesztelni.:-) Ami még viccesebb elindult a bölcsesség fogam és begyuladt az innyem. Valaki mondta h neki ahogy sikerült a baba ez volt, s9t itt is olvastam ilyet. Mondom na már ilyet is tudnék bebeszélni??!!:-O
8/30 A kérdező kommentje:
Ez jó :D
Drukkolok nektek, meg a fogadnak.
2013. márc. 10. 22:39
9/30 anonim válasza:
Köszönjük:-):-) Én is neked ezerrel:-)
10/30 A kérdező kommentje:
:D köszönöm, már sokkal jobban érzem magam
2013. márc. 10. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!