Van még valaki, aki szerdára nem várja? (2013/05/13)
Figyelt kérdés
Az elmúlt 1-2 hétben próbáltam elterelni a gondolataimat, de most már nagyon izgulok.
Van ott még valaki hasonló cipőben?
2013. márc. 10. 21:51
11/30 anonim válasza:
Én is akkorra nem várom. Igaz ez az elsö igazán éles hónapunk de nagyon jó lenne már mert régeen nem védekezünk. :) Nem szedek semmit, csak remènykedek!
12/30 anonim válasza:
Én is szerdára nem várom. Igyekeztem nem gondolni a dologra, de már izgulok nagyon!
13/30 A kérdező kommentje:
Üdv a klubban :D
Már csak két nap és... Megfogadtam, hogy nem tesztelek előtte, és ezúttal be is tartom, szóval igyekszem magam elfoglalni munkával és tanulással.
Ti min ügyködök?
2013. márc. 11. 21:45
14/30 anonim válasza:
En mar tukon ulok, semmi masra nem tudok gondolni.... nagy a kisertes hogy vegyek ma tesztet, de nem akarok csalodni :( eddig tunet minimalis, mellfeszules, pici megjon erzes de semmi hagyomanyos havi elojel. Drukkolok mindenkinek!
15/30 anonim válasza:
Én már idegbajt kaptam. De ki kell birni. Mell feszülés és megjön érzés van nekem is. De elég haloványan.
16/30 A kérdező kommentje:
Nekem 3 teszt van a polcon, szoval a kisertes igen nagy, de tegnap ota olyan mindjart megjon erzesem van, hogy szerintem mindjart tenyleg meg is jon.
2013. márc. 12. 09:11
17/30 anonim válasza:
Nekem tegnap volt hasszurka, de ma már az sincs és a melleim feszülnek! Tiszta ideg vagyok, de még nem merek tesztelni! "Z"
18/30 anonim válasza:
Teszt az nekem is itt var, de xepil es az 25os, felek hogy meg nem mutatna es lenne csalodas.... jaj lanyok en mar tiszta ideg vagyok.... olyan jo lenne, annyira varjuk. tabletta utan vagyok es ez (nem) lenne az elso havi azota, szoval en mar a rendes tunetekre sem emlekszem, ugyhogy van idegesseg hogy most epp melyik tunet mit jelezhet. nem biztos hogy kibirom holnap reggelig :D
19/30 anonim válasza:
Hát nekem is ott pihen egy teszt. Holnapi nap kész káosz lesz h megjön vagy nem :/ Ma voltam a bölcsességfogammal fogorvosnál és az elmebeteg szuka érzéstelenítő nélkül feltépte a begyulladt innyemet ami be van dagadva és tiszta erőből bele tuszkolt egy darab gézt amire valami löttyöt tett. Sikítottam a fájdalomtól meg utána kb 1 órán keresztül remegtem annyira fájt. Ez tiszta nem normális az ilyen. Úgyhogy a mai napom is remekül alakult :/
20/30 A kérdező kommentje:
Nap kozben elmult a meg akar jonni erzes de mar megint itt a kis piszok. A keLlemes izgatottsag kezd atmenni kellemetlen aggodassa. Ti hogy alltok?
2013. márc. 12. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!