Van valaki, aki mára (2013. 02.22. ) nem várta? Vagy tegnapra, vagy holnapra?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 21:29
1/12 anonim válasza:
Én nem vártam.
Nem is jött senki és semmi.
2/12 anonim válasza:
Én mára, holnapra, vagy holnaputánra. B
3/12 anonim válasza:
vasárnap vagy hétfő. Max kedd.
4/12 anonim válasza:
Én vasárnapra. Már csütörtökön + lett a teszt. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Én tegnapra nem vártam,nem is jött. Jó lenne egy kistesó a Fiamnak...
Viszont menzi előtt 5 nappal barnáztam, s azóta folyamatosan van eg icipici... remélem elmarad a menzi...
2013. febr. 23. 11:03
7/12 anonim válasza:
Annó én is barnáztam, vagy 5 napig, majd nagy csalódásomra megjött. De a hőm csak nem akart leesni. A biztonság kedvéért azért menses után teszteltem egyet, és pozitiv lett. De mindenki más és más. Amúgy ha máskor nem szoktál barnázni, megvan az esély a babára. Majd írd meg h alakult.
8/12 A kérdező kommentje:
És a színe csak és kizárólag barna lehet? Nem szoktam barnázni. Késni sem szokott. Teszt nincs itthon, de nem is szívesen csinálnék, mert attól még bármi lehet...de ne legyen.
2013. febr. 23. 16:58
9/12 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy két nap barnázás után megjött, de csak 1 napra és azóta 2 tesztem is szellemcsíkos, én már nem értem mi folyik itt. Nem akarom beleélni magam, de én még ilyen tesztet sose láttam...
2013. febr. 26. 18:31
10/12 anonim válasza:
Töltsd fel a tesztet. Vagy ha biztosra akarsz menni és nem kajára kell, vegyél egy digitális clearbluet. Az kíméletlenül kiírja az eredményt egyértelműen.
4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!