Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg nem szabad elmondani...

Tényleg nem szabad elmondani 3 hónapig senkinek, hogy gyermeket várok? Vagy ez csak egy babona?

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mindenki maga dönti el, hogy mikor szeretné elmondani. Bátyámék szigorúan megvárták az első trimeszter végét, pedig már nagyon látni lehetett és a sógornőm viselkedése is teljesen "lebuktatta", szóval mi már tudtuk a férjemmel, még ha nem is mondtak semmit. (egészen közel lakunk egymáshoz, gyakran találkozunk). Én nem bírtam magamban tartani, nővéremnek és sógornőméknek elmondtam, azt is, hogy próbálkozunk, és hogy hogyan érzem magam. Azt is elmondtam, mikor pozitívat teszteltem. A szülőkkel kicsit várni szerettünk volna, ameddig kicsit "biztosabb", de a 8. héten nekik is elmondtuk.
2013. márc. 10. 11:26
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ! :)
2013. márc. 10. 11:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok 5 hetes, még nem mondtuk el senkinek, a szüleinknek sem. De 1 hét múlva bejelentjük a szülenknek, mert szülinapom lesz :) Az első babával sem titkolóztunk, ilyenkor már tudták. Azt mondják, ha valaki rákérdez, nem szabad letagadni. Alig várom, hogy valaki rákérdezzen :) De konkrétan mondani csak az első orvosi látogatás után fogjuk.
2013. márc. 10. 14:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a 12. hétig mehet el egy baba, sajnos utána is, szerintem bármikor elmondhatod, amikor úgy érzed, nem ettől függ hogy megmarad-e....
2013. márc. 10. 14:17
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Én elmondtam, már akkor mikor pozitívat teszteltem. Persze nem mindenkinek, hanem anyu, nagyi , barátom! Én szerintem babona. Ne haragudjatok, de én 100%-an úgy állok hozzá, hogy minden rendben van. :) egeszséges vagyok, fitt vagyok, a véreredményeimben 1 csillag nincsen, doki dícsér, hogy szépen fejlődik...ugyan, mi lehet a probléma?:) 2 hét múlva pár babaruhát is veszek, olyan jó érzés:))

Mindenkinek szép egeszséges babavárást kívánok, mindenkinek gyönyörű babája lesz! Pozitív hozzáállás:-)

11+2hkm

2013. márc. 10. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!