Mitől lehet lehet h babát várok?
Figyelt kérdés
3 hete hányingerem van hol jobban hol meg kevésbé vmikor meg semennyire, a melleim meg vannak feszülve, émelygek néha van egy kicsi hasszurkám, a hasam alatt néha görcsöl 2 napja késik a menzeszem és utoljára január 25.én volt meg.. voltam nődokinál és azt mondta h terhességre utaló jel nincs de a terhességet korai korban nem lehet kizárni! teszteltem 2x és 2x halvány volt a 2. csík! de arra a doki az mondta h semmit nem jelet!
Most mertem először írni ide hátha ti tudtok vmi okosat mondani :)
2013. márc. 3. 19:53
11/11 A kérdező kommentje:
hogy meg ne haragudj most írtam én ki először ilyen kérdést és nem magamnak hanem a barátnőmnek, 2x ra nem is tudtam h ki írta!!!
2013. márc. 4. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!