Mitől lehet lehet h babát várok?
3 hete hányingerem van hol jobban hol meg kevésbé vmikor meg semennyire, a melleim meg vannak feszülve, émelygek néha van egy kicsi hasszurkám, a hasam alatt néha görcsöl 2 napja késik a menzeszem és utoljára január 25.én volt meg.. voltam nődokinál és azt mondta h terhességre utaló jel nincs de a terhességet korai korban nem lehet kizárni! teszteltem 2x és 2x halvány volt a 2. csík! de arra a doki az mondta h semmit nem jelet!
Most mertem először írni ide hátha ti tudtok vmi okosat mondani :)
Hát most csak sajnos hozzá tudtam menni mert a többi dokihoz be volt telve az összes időpont!
Hát h pontosítsak a mai nap a 3.nap h nem jött meg és semmi arra utaló jel nincs h megjönne mert olyankor egész nap olyan érzékeny vagyok h sírok v ha nem sírok mindenkinek be szólok ha nem tetszik h mit csinál! Nagyon szeretnék babát, sajnos egy vetélésem volt már :(
Két pozitív tesztre is azt mondta a doki, hogy semmit nem jelent???? Hát szerintem ha pozitív és ilyen tüneteid vannak, akkor terhes vagy...
Elvileg még csak 5+2 hetes vagy, nem biztos, hogy a doki láthat ilyenkor valamit, főleg ha pár nappal ezelőtt voltál.
Várj még 2 hetet és menj vissza a dokihoz!
Én halkan azért gratulálok:)
Most, hogy harmadszor is kiirtad.... okosabb lettel???
Elteroek a valaszok mint az elso 2 ugyan ilyen kerdesednel?
Hihetetlen de tenyleg...!
A kerdesed utolso mondata pedig rohej...!
Nyugodj meg szepen! 5.en tesztdlj ha pozitiv akkor 15.e koril menjel szepen az orvoshoz. Attol meg nem leszel terhes, hogy napota 3x megkerdezed hulye e a nogyogyaszod mert nem latott semmit...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!