Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet h babát várok?

Lehet h babát várok?

Figyelt kérdés

Január 25.én volt meg utoljára a menzeszem februárban ki maradt általában 1-és 3-4 között szokott megjönni a menzeszem de most arra utaló jel nincs, február 23-24.én csináltam tesztet halványan meg jelent a 2. csík azóta nem teszteltem újra voltam védőnőnél ki számolta h 4-5 hetes terhes lehetek a rosszulléteim miatt!! mondta h március közepén menjek vissza a nőgyógyászhoz és ott ki derül mert akkor már lehet h szív hangot is hall majd!

Szerintetek?

2013. márc. 3. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Persze hogy terhes vagy, 2 csík szerinted mitöl lenne?

pont ahogy a védönö mondta. március közepe pont jó akkor már 7-8 hetes leszel, tuti lesz szívhang.

2013. márc. 3. 14:05
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :)

3 éve sajnos volt egy méhen kívüli terhességem csak akkor sajnos a tüneteim a 9.hétben kezdődtek és a 11 hétben el ment a baba :(

2013. márc. 3. 14:07
 3/8 A kérdező kommentje:
meg a nőgyógyász mondta h halvány csík nem jelent semmit :(
2013. márc. 3. 14:08
 4/8 anonim válasza:
március közepén kiderül. Drukkolok neked hogy minden rendben legyen :)
2013. márc. 3. 14:11
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. márc. 3. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Már bocs, hogy ezt mondom, de nem tudom másképp fogalmazni: Hülye az a nőgyógyász aki a halvány csikra azt mondja, hogy SEMMI!

Nekem mindkét terhességemnél nagyon halvány volt a második csik, úgy kellett erőltetni a szemem, már-már azt gondoltam, h csak odaképzelem! DE NEM! Két gyönyörű, okos, egészséges gyermekem van!

Jól mondja a védőnő, márc. közepén menj dokihoz! De ha közben esetleg barnás folyást tapasztalsz akkor azonnal!

Remélem minden rendben lesz! Ha addig mensi szerű görcsölgetést, cicifájást tapasztalsz az is jó jel! De ha semmit sem, még akkor is lehet baba. Esetleg hétvége felé ismételd meg a tesztet!

Minden jót!

2013. márc. 3. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Bocs, de ezt a kérdést már egyszer feltetted csak kicsit másképp nem?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2013. márc. 3. 14:52
 8/8 A kérdező kommentje:

6. válaszoló köszi a választ :)

Hát a nődoki bunkó kicsit!! :/

7. válaszoló most írtam ki 2x kérdést!! Lehet h vkivel össze keversz!!!

2013. márc. 3. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!