Pajzsmirigy betegek! Pajzsmirigy gyógyszer szedése után mennyivel estetek teherbe. és mennyi tsh val?
Utolsónak : Nekem 3,2 volt a Tsh-m, de semmit nem írt fel sem a nőgyógyász, sem az endokrinológus. Kíváncsi leszek Neked mit mondanak majd, megköszönöm, ha megírod!
"K"
Mindenkinek köszönöm a sok választ! Nagyon jó hogy leirjátok a tapasztalataitokat,hasznosak.18 án megyek újra vérvételre.majd megirom,hogy a 0,630 az értékemből mi lett:)
kérdezte itt 2-3 al arrébb hogy esetleg lehet e pajzsmirigyes.én azt mondom menj el egy vérvételre semmiből nem tart.háziorvoshoz telozz oda hogy egy tsh vérvételt szeretnél csináltatni nem kell végig várnod a sort.reggel elmész 1 hét mulva eredmény. a másik kérdező 3,000 tsh körüli nem jó az endokrinorólusod azonnal válts.nem fogsz teherbe esni ilyen értékkel.nekem van egy jó endokrinológusom,merre laksz?amugy magánhoz ne menj a legtöbb fiatal és nem ért hozzá csak a pénzt veszik le.endokrinológusnak szerintem legalább egy jó 40-körülinek kell lennie korban.....akkor már van tapasztalata.én is ezelőtt egy 32 éves palinál voltam....szart sem értett hozzá.amugy nagyon sokat olvasok és ezt a Letroxot nem valami jó gyógyszernek tartják.nagyon soká viszi le az értékeket...
Kedves kérdező! Én vagyok aki magán endodokinál voltam. Veszprémben lakom és a doktornő olyan 50 év körüli lehet, a neten találtam rá. Igazán nem tudom már, hogy kihez lehetne fordulni, aki végre foglalkozna is normálisan velem. :( Csak a pénzt húzzák le és tenni érte semmit nem tesznek.
Te milyen gyógyszert szedtél, ami ilyen hamar levitte ennyire a Tsh értékedet? "K"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!