Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pajzsmirigy betegek! Pajzsmiri...

Ritacoronita kérdése:

Pajzsmirigy betegek! Pajzsmirigy gyógyszer szedése után mennyivel estetek teherbe. és mennyi tsh val?

Figyelt kérdés

2013. márc. 3. 12:51
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Utolsónak : Nekem 3,2 volt a Tsh-m, de semmit nem írt fel sem a nőgyógyász, sem az endokrinológus. Kíváncsi leszek Neked mit mondanak majd, megköszönöm, ha megírod!

"K"

2013. márc. 5. 15:35
 22/41 anonim ***** válasza:
OK,jövőhét szerdán megírom!
2013. márc. 5. 16:38
 23/41 anonim ***** válasza:
sziasztok! kérdeznék az itt válaszolóktól: én nem vagyok pajzsmirigy beteg (azt hiszem), de nemrég volt egy missed ab-om, van már egy 22 hónapos gyerekem, most ismét terhes vagyok (7 hetes). Az a félelmem, hogy volt valami oka a nemrégiben történt vetélésnek, és most éppen a pajzsmirigy problémán rágódok. Nekem ezt az értéket még sose nézték szerintem, most se küldött el semmilyen vizsgálatra a nőgyógyászom, szerintetek érdemes megnézetni? Ha van már egy gyerekem, akkor is fennállhat az az eset, hogy esetleg pajzsmirigy probléma miatt ment el az előző terhesség? (Az orvosom szerint csak annyi történt, hogy nem volt életképes az embrió, és ilyen sokszor előfordul.) Ha tb alapon csináltatok labort, az mennyi idő múlva lesz meg? És ha magán endokrinológushoz mennék, ott mennyi idő múlva lenne eredmény? köszi a választ előre is!
2013. márc. 5. 21:26
 24/41 anonim ***** válasza:
vérvételhez kell beutaló,szóval először mindenképpen endokrinológushoz kell menned.De miből gondolod,hogy pajzsmirigy problémád van? Sikerült teherbe esned megint és már van egy gyereked is.missed ab.-ja nem is gondolnád mennyi nőnek van még rajtunk kívül.sok tényező befolyásolhatja,nem biztos a pajzsmirigy,ne is beszéld be magadnak.Az a baba sajnos nem volt életképes és elment,de neked nincs semmi bajod reméljük ! :)
2013. márc. 5. 22:12
 25/41 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a sok választ! Nagyon jó hogy leirjátok a tapasztalataitokat,hasznosak.18 án megyek újra vérvételre.majd megirom,hogy a 0,630 az értékemből mi lett:)

kérdezte itt 2-3 al arrébb hogy esetleg lehet e pajzsmirigyes.én azt mondom menj el egy vérvételre semmiből nem tart.háziorvoshoz telozz oda hogy egy tsh vérvételt szeretnél csináltatni nem kell végig várnod a sort.reggel elmész 1 hét mulva eredmény. a másik kérdező 3,000 tsh körüli nem jó az endokrinorólusod azonnal válts.nem fogsz teherbe esni ilyen értékkel.nekem van egy jó endokrinológusom,merre laksz?amugy magánhoz ne menj a legtöbb fiatal és nem ért hozzá csak a pénzt veszik le.endokrinológusnak szerintem legalább egy jó 40-körülinek kell lennie korban.....akkor már van tapasztalata.én is ezelőtt egy 32 éves palinál voltam....szart sem értett hozzá.amugy nagyon sokat olvasok és ezt a Letroxot nem valami jó gyógyszernek tartják.nagyon soká viszi le az értékeket...

2013. márc. 6. 11:22
 26/41 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Én vagyok aki magán endodokinál voltam. Veszprémben lakom és a doktornő olyan 50 év körüli lehet, a neten találtam rá. Igazán nem tudom már, hogy kihez lehetne fordulni, aki végre foglalkozna is normálisan velem. :( Csak a pénzt húzzák le és tenni érte semmit nem tesznek.

Te milyen gyógyszert szedtél, ami ilyen hamar levitte ennyire a Tsh értékedet? "K"

2013. márc. 6. 13:56
 27/41 A kérdező kommentje:
L-thyroxin Henning 50. Ne magán dokihoz menj hanem sztk-hoz! csak a pénzt veszik le...
2013. márc. 7. 09:19
 28/41 anonim ***** válasza:
Köszi, aranyos vagy, de most már megvárok egy normális ciklust és elmegyek a vérvételekre amiket a doki kiírt. Ha utána sem lesz változás akkor váltok dokit! :)
2013. márc. 7. 12:53
 29/41 anonim ***** válasza:
Sziasztok,én közben voltam hormonvizsgálaton és csak 1 hónap mulva lesznek eredmények! Majd írom!
2013. márc. 15. 09:20
 30/41 A kérdező kommentje:
én ujra voltam azóta vizsgálaton 1 hét mulva eredmény
2013. márc. 17. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!