Mennyi idő múlva hat a pajzsmirigy alulműködésre kapott gyógyszer? Mennyi idő alatt tesz rendbe hogy lehessen babát vállalni?
Nekem is gond van a pajzsmiriggyel, de az orvosom nem mondta, hogy nem szabad próbálkozni, és gyógyszert sem írt rá, bár erre inkább azt mondanám, hogy még nem írt...
Neked mennyi a TSH? Lehet, hogy neked kevésbé működik a pajzsmirigy, mint nekem, de attól még szerintem, vállalható a baba, csak fokozottabb figylemet, és több gyógyszert igényel a dolog a terhesség alatt.
Szia!
3,9
Egyértelműen 2 alá kell hogy menjen. Amíg nem áll rendbe a szervezet el fogok vetélni hiába sikerülne (egy orvos mondta)
Most megyek endokrin orvoshoz, remélem mihamarabb kapok gyógyszert.
2003 óta próbálkozunk,4 babát vesztettünk el. Mindent úgy néz ki a pajzsmirigy miatt....:((((
Sajnálom, ami veletek történt! :(( 4 baba... :(
Nekem 5,7 lett a TSH. Na, látod, ezt nem értem. Akkor nekem ezt miért nem mondták??? :(
Ahány orvos, annyi féle... kezd ebből elegem lenni...
Nekem sosem volt rendszeres a ciklusom, és a fogamzásgátló abbahagyása óta, már 8 hónapja nem jött meg. :( Elmentem dokihoz, és ott derült ki a pajzsmirigygond...
Egyébként, ezek a hormonpótló gyógyszerek nagyon gyorsan hatnak, én személy szerint 1-2 hónapot tippelek, de megpróbálok rákeresni, hátha neten találok valamit.
Remélem, mihamarabb elkezdhettek próbálkozni veszélytelenül, nekem meg szoríts, hogy legalább peteérésem legyen...
Szorítok ezerrel! Az a tsh tényleg sok!
Figyu, szerintem ez az egész pajzsmirigy dolog a fogamzásgátló abbahagyásánál kezdődik. Abbahagytam, totál felborult a ciklusom, nem jött meg, két-három év mire helyreálltam (úgy ahogy 33-40 napos ciklusokkal) . Szerintem benne van a keze nálunk ennek is.
NÉzd a pé-t lh tesztel, hővel stb....!!! Szorítok!!!!!
Nekem még petesejt stimulációt is csináltak, és ezért estem teherbe, sok gyógyszert fölöslegesen szedették be!!
Szia!
Köszi, hogy visszaírtál!
Nekem az a gond, hogy a fogamzásgátló abbahagyása óta egyáltalán nincs peteérésem. :( Próbáltam az LH teszet is, de semmi. A mensimet egyszer-kétszer már meghozták Duphastonnal, de ennyi. Végre találtam egy alapos dokit, ő jött rá a pajzsmirigygondra is. Ez a doki viszont addig nem stimulál, míg előtte minden szükséges vizsgálatot el nem végez. Most a párom jelentkezett be spermavizsgálatra, utána meg én jövök valószínű a petevezeték-átjárhatóságival. Azt persze nem bánom, hogy ilyen alapos, csak így olyan lassan megy minden.
Én meg már annyira elkeseredtem, hogy mondtam, nekem csak egy szem érett petesejt kell, semmi más. ( Persze, hogy baba is, de először nőnek kell éreznem magam!!! :( )
Te szedsz egyébként valami természeteset a pajzsmirigyre? Arra gondoltam, legalább a jódaqua-t innom kéne...
Azt tudom, hogy az életben soha többet nem fogok fogamzásgátlót szedni...
Remélem, hamarosan már ennek a keserves útnak én is megteszem a nagy részét...
Nagyon gondolok rád!
"Sorstárs"
:))) Ez a fránya fogamzásgátló mit tud művelni.....:((((
Minek kell átjárhatósági????????? Az fáj nem? Vagy nem értem....Most akkor először a pm-et kellene rendbe tenni, és utána helyreállítani a ciklust. Lehet nincs is semmi gáz. Az lenne a legjobb :)
Mi is voltunk kiskatonán....:))) vicces volt, mert ugye mehettünk volna ketten be, de összekeverték a neveket a behívási sorrendet, és a drágám pont ott állt az ajtó mellett és behívták......én meg csak lestem hogy mi van engem nem hívnak be???-----hát lemaradtam a dologról.
Hova mentek, melyik kórházba?
Itt a privim: hjh666@citromail.hu ha gondolod....
Sok sikert neked sorstárs!!!
Pusz
Köszi, este írni fogok!
Puszi!
Sorstárs
szia!
Az eddigi válszoló vagyok.
Nem volt időm még írni, államvizsgára készülök, de tudd, hogy sokat gondolok rád!
Voltunk spermaviziten, hála Istennek minden oké!
Hamarosan felhívom a dokimat, hogy akkor jöjjön a következő lépés.
Most fekete-üröm bogyót eszek, hátha segít, azt írták, pajzsmirigyre is jó...
Úgy tényleg nem sok értelme van a stimulálásnak, hogy a TSH-m meg az egekben, és a baba esetleg nagy eséllyel nem marad meg... Bele sem merek gondolni...
Veled most mi van? Van már peteérésed tulajdonképp?
Neked a gyógyszert pajzsmirigyre endokrinológus írta fel?
Azóta tudsz valamit, hogy mennyi idő míg hat?
Lehet, hogy mihamarabb endokrinológushoz kellene fordulnom, mert csak mennek a hónapok...
Jah, és persze peteérésem azóta sincs, nem jött még meg, már lassan azt sem tudom, hogy milyen érzés... :-((((((
Igen, az endokrinológus írta fel. Nőgyógyászhoz ezzel kapcsolatban csak annyi, hogy kérsz egy teljes vérképet, amiben kéred hogy a pajzsmirigyedet is nézzék meg. Ezzel az eredménnyel menj a dokihoz!!!
Igen, hál istennek van peteérésem (úgy néz ki, clostyval volt, most meg szúrkál kb félidőben vagyok, reménykedem) Keményen nézem LH tesztel, eddig volt.
A dokikám azt mondta,csak egy hónapot kell várni. Nem a tsh szitnet kezeljük, hanem a tüneteket.
Írj hogy mi volt!!!
2 hét után a fekete ürömtől volt PÉ-em, rá 14 napra megjött!!! Olyan boldog vagyok! :-) Legalább PÉ-em volt!
Holnap megyek a 3. napi vérvételre, néznek tsh-t is, aztán januárban elviszem azt az eredményt egy endokrinológusnak is.
Veled mi újság?
puszi,
Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!