Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, hogy augusztusba...

Mit tegyek, hogy augusztusba tutira teherbe essek? Májusba szeretnék szülni.

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 12:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nekem igen :)

De minden ember más! :) Mindenkinek más a fontos!

Már nagyon örülnénk a babának!

2013. márc. 2. 13:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Még ha teherbe esel is augusztusban, akkor sem biztos, hogy májusi lesz a babád. Mi van, ha néhány héttel korábban születik, mint amire ki vagy írva? Szerintem próbálkozzatok mindenfajta görcsölés nélkül, az esély megvan, hogy májusi legyen, de gondolom nem lesz proléma, ha más hónapban születik.

Sikeres próbálkozást!

2013. márc. 2. 13:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Tegyük fel összejön,de mi van ha a 36. hétben szülsz??akkor áprilisi lesz..nem történik akkor se semmi,szoval hiába jönne össze augusztusban.
2013. márc. 2. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem bármit tesztek is, nem lehet ezt befolyásolni.
2013. márc. 2. 16:22
 15/15 Roykaroly válasza:
Látástól vakulásig szenvedélyes szex, gumi és fogamzásgátló nélkül. Amikor "vége", mindig te legyél alul, és még hagyja bent egy darabig a furkost. napfelkelte és napnyugta is nagyobb segítséget ad. Ja, és imádkozzatok.
2013. márc. 6. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!