Menzesz után könnyebben teherbe lehet esni? Babát szeretnénk.
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 22:42
1/12 anonim válasza:
Ovulációnál lehet teherbe esni általában. Ami a ciklusod közepén kellene megtörténnie. Tehát ha a ciklusod 28 napos, akkor elvileg a 14.ik nap körül jelentősen nagyobb a teherbeesés valószínűsége.
2/12 A kérdező kommentje:
Egy baba a világon a legcsodálatosabb dolog, IGEN babát akarunk...:) 22.én jött meg , 26.-án múlt el...
2013. febr. 28. 22:49
3/12 anonim válasza:
nem értem gyereket akarsz, még sem tudod hogyan kell?
a szex kevés hozzá, de látom azt sem tudod hogyan kell,
ne ide írj ki, hanem a netet használd vannak oldalak leírják mit és hogyan csináld N
4/12 A kérdező kommentje:
Aki me,akar ide irni az nem tegye.. Köszi!
2013. febr. 28. 23:00
5/12 anonim válasza:
Én nem egy olyanról hallottam, hogy mensi alatt lett valaki terhes...és egy kisbabó az maga a csoda..nem gond és teher..próbálkozzatok 2 naponta..vagy mérd a hődet, ovulációs teszt..mi is a babán dolgozunk :)) sok sikert! :)
6/12 A kérdező kommentje:
Mi már 2 hónapja próbálkozunk a babán, de még semmi.. És igen, kétnapnta szeretkezünk, sőt van olyan is hogy 3 naponta.. De még semmi... Lehet hogy nagyon rá stresszelek...:(
2013. febr. 28. 23:11
7/12 anonim válasza:
Nem szabad! :) próbálj másra is gondolni :) 2 hónap még nem olyan sok idő, van akinek 2 éve nem jön össze..de tényleg ne stresszelj rajta, mert az is lehet, hogy azért nem jön..
8/12 A kérdező kommentje:
De már annyira akarjuk.. Ha valaki mensi közben esik teherbe az ugyanugy érzi a terhesség tüneteit? Nekem reggelente van egy kis hányingerem meg fáradékonyabb vagyok a megszokottnál, de lehet hogy csak beképzelem.. A Menstruációm első napján( amikor megjött) reggel szeretkeztünk a párommal persze gumi nélkül... rá egy negyed órára meg megjött.. ne tudd meg mit éreztem...:(
2013. febr. 28. 23:21
9/12 anonim válasza:
Szerintem igen, érzi, de nem tudom. Én ma vagyok peteérés után 9 nappal, 7. napon szurkált az alhasam, lehet, hogy beágyazódás volt :) ma annyira fáj a fejem, hogy megőrülök..aludni nem tudok..remélem, hogy baba van a dologban :) kb 4 nap mulva kell megjönnie, ha nem akk 2-3 nap késés után tesztelek :))
10/12 A kérdező kommentje:
Sok szerencsét..:) Remélem nemsokára gondolkozhatok a babám nevén...:)
2013. febr. 28. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!