Aki a 20-as évei elején/közepén akart teherbe esni, de sokkal később lett gyerek, annak mi volt az oka?
36 evesen szultem az elso gyermekemet - iden probalkozunk a kovetkezovel.
Miert nem lett elobb? Szerettem volna en anno a rozsaszin almaimban 27 evesen szulni...de hat egy komplett idiotaval eltem egyutt. Ezt csak par ev elmultaval vettem eszre. Jokepu, magas, nagykepu, buta de rendkivulien manipulativ volt. Magat mindennel jobban szerette. Nagyon szerencsem volt, hogy sosem estem tole teherbe! Szerencsem volt, hogy eleg eros voltam, hogy elengedjem, meg akkoris amikor minden lehetoseget megragadott arra, hogy felvegye velem a kapcsolatot es elvihessen "vacsorazni".
Az ok tehat adott: nem megfelelo partner. 30 voltam mikor eljott a megfelelo. Szorgalmas, mindig jokedvu, engem sokkal jobban szeret sajat maganal, a csaladja a legfontosabb, igazi Csaladfo. Kisfiunk egy nagyon boldog Kisember. Sokszor eszembe jut, barcsak lehetett volna elobb, barcsak talalkoztunk volna elobb....de a Ferjem valasza mindig : ha elobb lett volna, nem o lenne.
Hát csupán annyi volt a gond, hogy 29 éves voltam mikor megismertem azt az embert akinek gyereket akartam szülni:) Ne aggódj, én 31 évesen szültem az elsőt, most 33 éves vagyok és várandós vagyok a harmadikkal:) Semmiről nem vagy lemaradva, nyugi!
Most 25 évesen úgy gondolod, hogy egy 30 éves már jaj de öreg, ha majd 30 éves leszel ne aggódj oly fiatalnak fogod magad még érezni, hogy csak furcsán nézel majd ha a huszonéves "fruskák" leöregeznek:)
Én is emlékszem, hogy világ életemben úgy akartam, hogy 21-22 évesen meglegyen az első baba. Csak hát közben a főiskola mellett döntöttem, amit el akartam végezni. Utána persze kellett valami fix munkahely, ahonnan nem rúghatnak ki bármelyik pillanatban. Szerencsére 1,5 éve sikerült fix munkahelyet találni, s hát repültek a hónapok. Most jutottunk el odáig, hogy várjuk az első babánkat és az idén már 27éves leszek... Pedig párommal 19 éves korom óta együtt vagyunk :D
Sajnos a mai világban én úgy gondolom, hogy teljesen biztos anyagi háttered nem lehet. Bármikor közbe jöhet valami. De nyugi, jönni fog minden magától!
4 éve lesz az idén hogy összeházasodtunk és 3 éve szeretnénk babát. Sajnos idáig sikertelenül. Már a Kaáli intézetben vagyunk és túl vagyunk 1 stimus és 1 fagyasztott lombikon. Most készülünk a következőre. És az idén töltöm a 25. évet
:(
Köszönöm szépen a válaszokat! Neked is köszönöm 2. válaszoló a biztatást!:)
Igazság szerint nem gondolom én még idősnek a 30 évest sem (párom is most lett annyi), csak nálunk mindenki fiatalon szült, ráadásul nekem mindig nagyon jó volt a kapcsolatom édesanyámmal és meggyőződésem, hogy azért, mert csupán 17 év van köztünk. Kicsit korán kezdte :), de szerintem pont ettől szinte barátnői a kapcsolatunk, mert nincs akkora generációs különbség köztünk. De persze erről már lecsúsztam!:(
Azonban a legfőbb probléma az állandó vágyakozás, ami naponta marcangol és irigykedve nézem, ahogy az ismerőseim sorra szülik a babákat, ráadásul olyanok, akik mindig is felelőtlenek voltak és a babát sem megfontolt döntés alapján vállalták. Persze ez nem változtat semmin, csak irigy vagyok és néha igazságtalannak érzem.:(
Tudom, hogy még nem vagyok lekésve semmiről és ugyanolyan jó lesz 30 évesen is babázni, de ez egyelőre nem vigasztal.:)
Kedves utolsó válaszoló! Azért jó, hogy hamar elkezdtetek próbálkozni, mert időben kiderült, hogy segítség kell!:) Biztosan sikerül majd nektek is a baba! Szurkolok nektek!:)
Kedves Kérdező!
Köszönöm a biztatást! Most nagyobb lelkesedéssel állok neki a következőnek, mert kiderült egypár dolog, hogy mi lehetett idáig a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!