Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem féltek hogy elhagy a...

Nem féltek hogy elhagy a férjetek mert nem estek teherbe évek óta? Hozzá kell tenni középkoru és minden vágya egy gyerek csak erről tud beszélni. Irigykedik ha valakinek van mondja ő többre vitte

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az egyik koleganőmék nem azért váltak el,mert nem jött a baba,hanem azért mert a nő olyan szinten ráállt az ügyre,és annyira akarta,hogy az már beteges volt. Azt mondta a férfi a válótermbe,hogy sokkal jobban elfogadta volna azt,hogy nem lesz gyereke,mint ezt a cirkuszt amit a nő csinált. Azt mondta,hogy szó szerint az idegileg kikészített vele.
2012. ápr. 7. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem, mert nem csak rajtam múlik az hogy sikerül-e, hanem rajta is ugyanúgy múlik, szóval ezért nem csak én lehetek a felelős, hanem ő is!

Amúgy meg szerintem nem is akarja igazán a babát, én jobban akarom. De nem görcsösen, csak már jó lenne...

2012. ápr. 7. 20:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem akarok rosszmájú lenne, de lehet, hogy pont a középkorú pasi kevésbé potens már, nem? Voltak valami kivizsgáláson is, vagy csak a pasi paráztatja az asszonykát? Ha eü-ileg minden rendben, lehet, hogy a nő már annyira stresszel, és azért nem esik teherbe.

Amúgy én olyan esetről tudok (baráti pár), hogy a nő kezdett el váláson gondolkodni, hogy talán nem ok nélkül nem jön a gyerek már évek óta, ez lehet egy "égi" jel, hogy mégsem ezzel a férfivel kell leélni az életét, stb. De végülis lett gyerekük és azóta boldogság van :-)

2012. ápr. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!