Mindigis családra vágytam, férj, gyerekek. De csak féléve mentem férjhez, eddig nem találtam olyat, akivel el tudtam volna képzelni az életemet. Azonban egyre inkább úgy érzem megöregedtem, nem lenne türelmem a babához, pedig komolyan mondom, szeretném ha lenne gyerekem. Az lenne a legjobb, ha a koromnak megfelelő tizenvalahányéves lenne már. Nagyon idióta vagyok ezekkel az érzésekkel?
Vágj bele, sosem késő, csak vizsgáltasd meg magad, hogy orvosilag rendben vagy-e. Ha csak a népszokások és a társadalmi megfelelés miatt mondasz le róla, később bánni fogod.
2012. ápr. 2. 15:38
2/16 anonim válasza:
Nem vagy idióta,de ha nem válalsz akkor viszont tényleg az vagy!
szerintem vágj bele hisz gyerek nélkül nem teljes az élet!
2 gyerkőc anyukája!
2012. ápr. 2. 15:40
3/16 anonim válasza:
Nem vagy idióta.Viszont inkább szülj 38 évesen,mint hogy később megbánd,hogy nem szültél!!!Amikor a kezedben tartod a picit nem fogod azt gondolni..nincs türelmem!Egy egészen új érzés kerít hatalmába :)
2012. ápr. 2. 15:41
4/16 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy úgy érzem türelmem nem lenne már a babához. :( Pedig annyira nagyon szeretnék.
2012. ápr. 2. 15:42
5/16 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok, így ismeretlenül is. :))
2012. ápr. 2. 15:43
6/16 anonim válasza:
Az örökbefogadáson nem gondolkodtál? Tömve vannak sajnos a magyarországi intézmények, a szerencsésebb gyerekeket elviszi valami gazdag külföldi, de a legtöbb ott nő fel.
Ha pici babához már nincs türelmed, akkor esetleg egy 3-4 évessel talán, vagy akár nagyobbal jobb lenne, amire jóval nagyobb esélyed is van, hiszen a legtöbb házaspár pici babára vár. Nekem az unokatestvéremék fogadtak örökbe egy olyan okos, gyönyörű szőke kékszemű kis angyalkát, hogy ő a család kedvence. Szerintem ez is jó megoldás lenne.
2012. ápr. 2. 15:46
7/16 anonim válasza:
Ha szeretnél babát, vágj bele, a türelem kialakul... egy baba akkor is imádnivaló, ha épp hisztizik! Én ránézek a kicsi lányomra és elolvadok, bármi bajom/baja legyen :))) Ezzel szerintem minden anyuka így van...
2012. ápr. 2. 15:46
8/16 anonim válasza:
Szia!Nekem van 1 keresztlányom 4és fél éves.Na ő hozzá nincs türelmem.Nagyon rossz,és kényes.A lényeg,hogy én 15hetes terhes vagyok,és én is nagyon szerettem volna,de én is attol féltem,hogy nem lesz hozzá türelmem.Amióta tudom a dolgok állását másképp fogom fel a dolgokat,úgy érzem tele vagyok szeretettel,és és mindennel ami kell.Szoval vágj bele,és majd minden jön vele:)SOK SIKERT!
2012. ápr. 2. 15:57
9/16 anonim válasza:
SZia!
A férjemet (31éves) az anyukája ennyi idősen szülte. Szerintem ezért van az, hogy sokkal érettebben gondolkodik és cselekszik, mint a kortársai. Anno anyósom is tele volt kételyekkel de nem bánta meg. Sőt!
Szóval, vágj bele!
Sok sikert, erőt hozzá!
2012. ápr. 2. 15:58
10/16 anonim válasza:
Én is hamarosan elérem a 38-at, most vagyok 10 hetes. Ne hezitálj sokat, mert sajna a teherbeesés esélyei is csökkennek, viszont a down-kór kockázata nő. A kisbaba pedig fiatalít :) A türelem pedig korfüggetlen, van, aki fiatalon sem türelmes...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!