Gyerek 38 évesen?

Figyelt kérdés
Mindigis családra vágytam, férj, gyerekek. De csak féléve mentem férjhez, eddig nem találtam olyat, akivel el tudtam volna képzelni az életemet. Azonban egyre inkább úgy érzem megöregedtem, nem lenne türelmem a babához, pedig komolyan mondom, szeretném ha lenne gyerekem. Az lenne a legjobb, ha a koromnak megfelelő tizenvalahányéves lenne már. Nagyon idióta vagyok ezekkel az érzésekkel?
2012. ápr. 2. 15:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Vágj bele, sosem késő, csak vizsgáltasd meg magad, hogy orvosilag rendben vagy-e. Ha csak a népszokások és a társadalmi megfelelés miatt mondasz le róla, később bánni fogod.
2012. ápr. 2. 15:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy idióta,de ha nem válalsz akkor viszont tényleg az vagy!

szerintem vágj bele hisz gyerek nélkül nem teljes az élet!

2 gyerkőc anyukája!

2012. ápr. 2. 15:40
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy idióta.Viszont inkább szülj 38 évesen,mint hogy később megbánd,hogy nem szültél!!!Amikor a kezedben tartod a picit nem fogod azt gondolni..nincs türelmem!Egy egészen új érzés kerít hatalmába :)
2012. ápr. 2. 15:41
 4/16 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy úgy érzem türelmem nem lenne már a babához. :( Pedig annyira nagyon szeretnék.
2012. ápr. 2. 15:42
 5/16 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok, így ismeretlenül is. :))
2012. ápr. 2. 15:43
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

Az örökbefogadáson nem gondolkodtál? Tömve vannak sajnos a magyarországi intézmények, a szerencsésebb gyerekeket elviszi valami gazdag külföldi, de a legtöbb ott nő fel.

Ha pici babához már nincs türelmed, akkor esetleg egy 3-4 évessel talán, vagy akár nagyobbal jobb lenne, amire jóval nagyobb esélyed is van, hiszen a legtöbb házaspár pici babára vár. Nekem az unokatestvéremék fogadtak örökbe egy olyan okos, gyönyörű szőke kékszemű kis angyalkát, hogy ő a család kedvence. Szerintem ez is jó megoldás lenne.

2012. ápr. 2. 15:46
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél babát, vágj bele, a türelem kialakul... egy baba akkor is imádnivaló, ha épp hisztizik! Én ránézek a kicsi lányomra és elolvadok, bármi bajom/baja legyen :))) Ezzel szerintem minden anyuka így van...
2012. ápr. 2. 15:46
 8/16 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem van 1 keresztlányom 4és fél éves.Na ő hozzá nincs türelmem.Nagyon rossz,és kényes.A lényeg,hogy én 15hetes terhes vagyok,és én is nagyon szerettem volna,de én is attol féltem,hogy nem lesz hozzá türelmem.Amióta tudom a dolgok állását másképp fogom fel a dolgokat,úgy érzem tele vagyok szeretettel,és és mindennel ami kell.Szoval vágj bele,és majd minden jön vele:)SOK SIKERT!
2012. ápr. 2. 15:57
 9/16 anonim ***** válasza:

SZia!

A férjemet (31éves) az anyukája ennyi idősen szülte. Szerintem ezért van az, hogy sokkal érettebben gondolkodik és cselekszik, mint a kortársai. Anno anyósom is tele volt kételyekkel de nem bánta meg. Sőt!

Szóval, vágj bele!

Sok sikert, erőt hozzá!

2012. ápr. 2. 15:58
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is hamarosan elérem a 38-at, most vagyok 10 hetes. Ne hezitálj sokat, mert sajna a teherbeesés esélyei is csökkennek, viszont a down-kór kockázata nő. A kisbaba pedig fiatalít :) A türelem pedig korfüggetlen, van, aki fiatalon sem türelmes...
2012. ápr. 2. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!