Gyerek 38 évesen?

Figyelt kérdés
Mindigis családra vágytam, férj, gyerekek. De csak féléve mentem férjhez, eddig nem találtam olyat, akivel el tudtam volna képzelni az életemet. Azonban egyre inkább úgy érzem megöregedtem, nem lenne türelmem a babához, pedig komolyan mondom, szeretném ha lenne gyerekem. Az lenne a legjobb, ha a koromnak megfelelő tizenvalahányéves lenne már. Nagyon idióta vagyok ezekkel az érzésekkel?
2012. ápr. 2. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha kicsikét is úgy érzed gyerekre vágysz akkor hajrá!!! Később már késő lesz ezen gondolkodni. A türelem pedig hidd el olyan dolog, ami akkor és ott lesz amikor helye van neki. 17 év (gyermektelen) házasság után váltam el, rá 5 évre találtam meg a mostani férjem neki 2 fiút szültem :) mindezt 37 és 39 évesen. Ha lenne rá lehetőség, hely pénz stb még biztosan belevágnék egy harmadik babába. Csodálatos volt mindkét terhességem minden pillanata (igen még a legnehezebb első heteket is "élveztem")

Nem késtél el :)

2012. ápr. 2. 16:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia! Én 37 éves vagyok, most várom a harmadikat. Az első sem szültem túl korán (27 évesen) de ha tehetné, 30 felett szültem volna az összeset, úgy érzem, nekem most lett hozzájuk türelmem, lehet, hogy későn érő tipus vagyok.

Nem érzem magam öregnek, sőt, szerintem a pici babák sokat fiatalítanak :)

2012. ápr. 2. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is simán vágj bele, még nem késtél el róla!

Nekem még nincs gyerekem és 28 éves vagyok, már régóta próbálkozunk, de nem sikerül sajnos, 40 éves koromig nem adom fel...addigra már csak összejön...de simán el tudom azt is képzelni, hogy nem fog, mert eddig se sikerült.

A lényeg, szerintem ne fogd vissza magad és legyen babucid!!

Sok sikert hozzá!

2012. ápr. 2. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én 3 hónap múlva leszek 38 éves! Sokáig úgy éreztem, hogy nem akarok gyereket, de szerencsére 3 éve találkoztam a párommal és ez gyökeresen megváltoztatta a véleményemet!Most több mint 1 éve küzdünk a babáért, úgy néz ki, hogy lombik lesz belőle! Szóval, szerintem ne hezitálj, hanem vágjatok bele! :)
2012. ápr. 2. 19:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért 38 évesen nem alaptalan az aggodalma a kérdezőnek szerintem, nem véletlenül ajánlják az orvosok is a fiatalabb korban szülést, hiszen számos kockázattal jár. A méh sem olyan rugalmas már első babának, 40 évesen 2 gyerek után sokkal kevesebb a kockázat.
2012. ápr. 2. 21:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
ÉN 37 éves vagyok és 7 hónapos babám van. Ugyan úgy gondoltam, mint te. Most, hogy itt a törpi, szerintem türelmesebb vagyok, mint fiatalon. Mindenki azt mondja megfiatalított a baba. A Barossba jártam terhesgondozásra és genetikára. Több volt a hasonló korú, söt még a 40 fölötti korosztály, mint a fiatal. Amikor szültem volt egy 52 éves is. Ha jársz rendesen dokihoz és genetikára, minden problémát kiszürnek és marad a boldog babavárás. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi idős korban ekkora boldogságot okozz egy kis törpi!
2012. ápr. 3. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!