Ha valaki menstruáció közben esik teherbe az ugyanugy érzi a terhesség tüneteit?
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 23:37
1/13 anonim válasza:
mesi alatt elenyésző esélyed van teherbe esni
de ha valami csoda folytán igen akkor igen
2/13 anonim válasza:
Az, hogy a terhesség korai tünetei milyen intenzitással jelentkeznek nálad (egyáltalán nem visel meg, szinte fel sem tűnik, vagy szenvedsz mint egy kutya), az NEM attól függ, hogy a ciklusod mely részében estél teherbe.
3/13 A kérdező kommentje:
Ilyen nincs hogy valaki mensi alatt is teherbe eshet?
2013. febr. 28. 23:45
4/13 anonim válasza:
ezt úgy értsd, hogy megjött és közben telik el pár nap, szóval nem azonnal leszel terhes, a peteérés valamiért hamarabb következik be, ennyi N
5/13 A kérdező kommentje:
OK. SZóval lehet rá egy cseppnyi esélyem hogy babám legyen? Reggelente ézek egy kis hányingert, fáradékonyabb vagyok a megszokottnál, van mikor étvágytalan vagyok, viszont van mikor egész nap csak ennék... Na meg ingerült is vagyok mostanság... Vagy csak beképzelem magamnak?
2013. febr. 28. 23:57
6/13 anonim válasza:
Mennyi idő telt el?
A terhesség tüneteit NEM egyből az aktus után érzed.
7-10 nap szükséges ahhoz, hogy beágyazódjon a megtermékenyített petesejt.
A beágyazódást pedig nagyon kevesen érzik (némi vérzés, szurkáló fájdalom jelezheti).
A "klasszikus" terhességi tünetekhez minimum két hétnek el kell telnie.
8/13 A kérdező kommentje:
Febr. 22.én jött meg ekkor szeretkeztünk majd aktus után negyed órára megjött.. Ezekkel tisztában vagyok higy nem egyből jönnek a tünetek... csak hát..
2013. márc. 1. 00:04
9/13 anonim válasza:
Nincs "csak hát".
Csak 1 hét telt el. Ilyen tüneteket még nem érezhetsz.
Azaz beképzeled.
Nyugodj meg, ez még fix, hogy nem az! ;)
1 hét múlva tesztelhetsz.
10/13 A kérdező kommentje:
Kár, hogy ez még nem az, ugyanis babát akarunk...':(
2013. márc. 1. 00:14
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!